Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bebek kaka yapamıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71097
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 15:20

Konu: Bebek kaka yapamıyor
Mesajı Yazan: Lavden
Konu: Bebek kaka yapamıyor
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2021 Saat 18:00
Merhaba hocam. Bebeğim bir hafta sonra 6 aylık olacak ve sadece anne sütü ile besleniyor. Son birkac aydır kaka yapma periyotları çok uzadı ilk aylarda günde 1 kez yapıyordu bu periyot ilk olarak 3-4 günlere çıktı daha sonra 5-6 günlere uzadı. Doktorumuz 6 gün kaka yapmazsa getirin dediği için ona götürdük ve onun ince bir boruyla müdahalesi ile yaptı. Şuan bu periyot 10 günlere çıktı ve her defasında doktoruna götürüyoruz. Bu arada  kakası yumuşak ve karnı da şiş olmuyor. Meme emerken devamlı ıkınıyor karnı çok gurulduyor ve bazen meme emmeyi yarıda kesiyor. Doktoru cerraha göstermemizi önerdi bir doktor parmakla muayene etti darlık olmadığını söyleyerek başka bir cerraha yönlendirdi. Henüz goturmedik. Boy 63 cm kilo 7.200. Doğum kilosu 3.175. Yardımlarınızı rica ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2021 Saat 19:23
Siz bir defa bu SAHTEKAR Turk doktorlarinin ellerine duserseniz, sizi boyle "maymuna" cevirirler!!! 
NIYE; "Yeni Dogan Bebek Ozellikleri" makalemi okumadiniz? 
Bu tamamen bu aylardaki bebeklerde NORMAL olan bir durumdur!  Pust sirf sizi dolandirabilmek icin isin
 aslini size  soylemiyor. 
Birde YOK YERE bebegin poposuna parmak mi SOKTU??  Cok pust bir doktormus. "darlik" diye birsey YOK! 
"kapalilik" olabilirdi, onda da bebek hic:Gaz veya Kaka cikaramaz!! 
Bunlar hep, benim yazilarimi okumadiginiz icin basiniza geliyor.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat