Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük ...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70947
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 00:11

Konu: Geçmeyen öksürük ...
Mesajı Yazan: orhantugba
Konu: Geçmeyen öksürük ...
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2021 Saat 00:39
Hocam merhabalar .. oğlum ve kızım Ekim başın da ikisi bir hastalandilar 9 yaşındaki kızımın ki daha hafifti ve geçti .. oğlum 6 yaşında ilk gece krup tarzında tıkandı öksürdü burun tıkanıklığı vardı zaten sonrası ise ardı arasi kesilmedi sürekli bir hırıltıli öksürük bazen az bazen çok geceleri daha oluyor ama ben bir kere götürdüm ciğerleri temiz deyince ilk 3 gün ateş düşürücü hariç hiç bir verdigini kullanmadım kendiliğinden bir şekilde attı balgamini da ama hocam 1 ay olacak halen normal mi bu öksürük çocuğun genel durumu iştahı iyi ... Bal limon ıhlamur veriyorum ... 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2021 Saat 01:01
Hocam solunum sayısını falan da ölçtüm şimdi 18 dakika da .. öyle nefes alıp verirken de hırlama yok sırtını da dinliyorum gayet rahat hiç öksürük şurubu kullanmadim zaten o buharlar falan asla belki de ciğere inecekti .. yani boğaz ve burunda gibi kafama takılan sadece süresi çok uzun sürdü geçmesi lazım degilmi Cry

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2021 Saat 04:10
Lutfen ONCE; bu konuda yazdiklarimi bugunden baslayip, geriye giderek okuyun. 

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2021 Saat 23:49
Teşekkürler hocam bütün öksürükle.alakali yazılarınızi okudum hiç dokunmayacagiz böyle boyle geçecek inşallah .. bende de var halen benimkisi kuru tarzda taşikardi yapıyor hocam öksürük şiddetleniyor ara da birde çok fazla baş ağrısı bu durum normal mi ? Birde hocam kız kardeşim covid geçirdi bı kaç ay önce onun öksürük çoktu ama 1 hafta da şak diye kesildi ilaclari kullanmıştı ondan mı acaba .. öksürüge dayanması çok zor bu sene öksürük senesi adeta Sleepy

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2021 Saat 02:56
Yazilarimi okuyun..
Oksuruk, vucut savunmasidir. 
Turkiye'de Covid icin kullanilan ilaclarin hicbiri etkili degildir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat