Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen hastalik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70899
Tarih: 22 Ağu 2025 Saat 05:02

Konu: Geçmeyen hastalik
Mesajı Yazan: kzykzy
Konu: Geçmeyen hastalik
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2021 Saat 05:03
Merhaba hocam. Şuan  33aylik 11kg olan oglum prematüre 1.200 kg dogdu.
Eylül ayı girdiğinden beri hastalık geçiriyor ve cok uzun sürüyor. Rota ile başladı bu süreç 15 günü neredeyse geçti rotayı anlatması.sonra grip oldu.grip bir ay oldu ara ara atesi çıktı indi tam hastalığı atlattı dediğim anlarda tekrar yeni yakalanmış gibi ağırlaştı tablo.son bilmem kaç gündür oksuruyor burnu bir yoğun bir su gibi akıyor. Geceleri gelen öksürürken sonra kulak ağrısı basladi illiadini gece tıkandığı (yoğun kotu bir öksürük vardi )an zar zor damlatiyordum (1kac kez ) kulak ağrısı başlayınca dun sabah akşam basladimm dun bir de baktrim verdim sabah aksam bir ölçek artık.  Ateş yok ama inanın bezdim.5saatlik yolculuk yaptik hasta idi hali hep. geldik yarim saat sonra kustu biraz rahatladi kulak ağrısı devam cok şiddetli değil şimdi gece kalktı tekrar kustu.yatti. biz ne yaşıyoruz anlamadim.benim diğer 6yasindaki oğlumu sizinle büyüttüm türlü çeşit grip atlattık ama böyle bukadar uzayan olmadi hiç.bagisikligi düşük muhtemelen yemiyor zayıf . Dr götürmek istemiyorum asla . Ben daha başka ne yapabilirim bu tabloyu düzeltmek için hocam korkuyorum artık bunye zayıf atlatamayacak diye

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ipekece
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2021 Saat 06:49
.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2021 Saat 08:23
Premature olmanin da etkisi var. Sabirli olun ve aynen devam edin. 

Mesaj Tarihi: 30 Eki 2021 Saat 19:44
Hocam merhaba 3 gün oldu sabah akşam 2 bazen 3 er damla illiadin ve baktrim kullandim ama bugün oğlumun öksürüğü daha da arttı.kulak ağrısı azaldi ama öksürük o kadar sıklaştı ki yemek yedirirken oksuruyor soluk borusuna yiyecek kaçıracak diye korkuyorum. Şu içerken bile devamli öksürür oldu. Şu gibi sümük geliyor ara ara burnundan tekrar berraklasti. Hocam ateş olmadi şuan lik . Korkuyorum biraz etrafımdakiler dr götürelim diyorlar sizce goturmeli dünden beri kusmadı bugun hiç ama sürekli kusacak gibi gözleri büyüyor bir lokma versem 

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre

Mesaj Tarihi: 30 Eki 2021 Saat 22:16
SAKIN, oksuruk nedeni ile Turk doktorlara GITMEYIN! 
Daima Antibiyotikler ve Astim ilaclarini dayarlar. Baska da bir halt bilmezler. 
Oksuruk; vucudun savunma mekanizmasidir. Oksuruk; hastaligin akcigerlere inmesini onler! 
Turk doktorlari, bu mekanizmalari bilmezler. 
Benim anlattiklarimi uygulayin. 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2021 Saat 08:19
Hocam sizi dinledim gitmedik doktora. Durumu bir iyi gibi bir ağır gibi olmaya devam.hocam ben umca solüsyon verebilir miyim doğal bir solusyonmus. Üst solunum enfeksiyonların a ve bağışıklığa iyi gelebiliyormus.  Benim çocuğum cok zayıf 10kusur kiloda kaldı prematüre doğdu 33aylik . Denesem zararı olur mu

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2021 Saat 19:25
UMCA???  Tabi canim!! Cok dogal! Etil Alkol (Ethanol), yani bildiginiz "alkol" ihtiva eder, iyi kafa bulursunuz. 
Homeopati sahtekarliginin en baba urunu(ilac bile denmez)
Hatta; Afyon veya Esrar da, HEM DOGAL, HEM BITKISELDIR!! Kulanirmisiniz? 
Etrafinizdaki; sabalaklara kanmayin! 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2021 Saat 23:08
Ya hocam param çöp oldu. Aile hekimi önerdi arkadaşım çocuklarına kullanmış memnun. Sormadan aldim size ama sormadan kullanamadım.

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2021 Saat 02:51
Ben Turkiye'de iken, o paraya ufak bir Tekirdag Rakisi aliniyordu.. Simdi durum nasil bilmiyorum. 

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2021 Saat 17:06
Rakı fiyatlarını bilmiyorum :) ama umca ya 60tl bayildim 

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2021 Saat 18:56
Eczacilar da ZATEN o yuzden boyle pahali ilaclari cok severler.. 

Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2022 Saat 13:13
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

UMCA???  Tabi canim!! Cok dogal! Etil Alkol (Ethanol), yani bildiginiz "alkol" ihtiva eder, iyi kafa bulursunuz. 
Merhabalar hocam daha önce bu ürün ile ilgili bu yorumu yapmıştınız ben kullanmadım etrafımda arkadaşlarım kullanmaya başladı sizin soylediklerinizden bahsedip kullanmayın dedim eczacılara soruyorlar içinde ki bu alkolün ilac ürünlerinde kullanılan alkol olduğunu söylemiş onlarda neden kullanmayalım o zaman diyorlar hocam alkol mü sadece neden kullanmamamiz için 

-------------

Mesajı Yazan: esraa35
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2022 Saat 16:23
Merhaba,umca hakkında deneyimimizi paylasmak istedim.Kizim geçen yıl 1.sinifa başlamıştı ve sürekli hasta oluyordu.Ben de çevrenin önerisiyle Umca damla kullandım kızıma. Öyle çok pişmanım ki Kadir hocamızı dinlemediğim için.Evet belki iyi gelmiş gibiydi burun akıntısına,öksürüğüne ama kullandigim o dönemlerde aşırı derecede kanli mukuslu kaka yapıyordu ama ben buna umcanin sebep olduğunu 2 ay sonra anlayabilmistim maalesef.Kizimin bağırsaklarını tahriş etmiş,bu da kanlı mukuslu kakaya sebep olmuş.Demem o ki Kadir hocam ne derse doğrudur,bir bildiği vardır.Sevgiler..

-------------
Esraaa

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2022 Saat 08:18
Orjinalini yazan: kzykzy kzykzy Yazdı:

Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Merhabalar hocam daha önce bu ürün ile ilgili bu yorumu yapmıştınız ben kullanmadım etrafımda arkadaşlarım kullanmaya başladı sizin soylediklerinizden bahsedip kullanmayın dedim eczacılara soruyorlar içinde ki bu alkolün ilac ürünlerinde kullanılan alkol olduğunu söylemiş onlarda neden kullanmayalım o zaman diyorlar hocam alkol mü sadece neden kullanmamamiz için 

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2022 Saat 09:20
İçilen alkol de, ilaçlarda kullanılan alkol de, Kolonyalardaki alkol de; Etanol, yani Etil Alkol dür! 

O Eczacı sahtekarın teki, ona bunu aynen iletin. Bilmiyorsa, okusun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat