Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Idrar rengi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70819
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 17:43

Konu: Idrar rengi
Mesajı Yazan: saliç
Konu: Idrar rengi
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2021 Saat 22:17
Hocam oglum 3 yas 15 kg, bazi zamanlar cok acik su rengine yakin bi renkte cisini yapiyor,   dun aksam ve bugun aksam yine ayni sekilde su gibi beyaz renkte cis yapti, cok fzlada su ictigi soylenemez bu neden olur ? Bu arada idraririni cok sık yapiyor yarim saat 1 saat 2 saat aralarla, huy edinmis onu sanki,  hocam birde bu seffaf su gibi yapmasinin bir sebebide şu olabilirmi ornegin 15 - 20 dk once cisini yapiyor normal renk sonra yine diyor cisim geldi ozaman acik renk bununla bi ilgisi varmidir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2021 Saat 07:14
Sut beyazdir!! Idrar beyaz OLAMAZ!! 
Sizin demek istediginiz; "Acik renkli idrar" normaldir, yeterli su icenlerde olur ve sagliklidir. 

Mesajı Yazan: saliç
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2021 Saat 21:30
Hocam bie sorum daha olacak, oglum bebekliginden beri cildinde reaksiyon olan bi bebekti,egzama kremleri kullanmistik. Suan tam 3 yas 15 kg agustostan bu yana terleyince sicak suya girince deniz ve gunes gorunce vs govdede ozellikle sirtta minik kabarciklar ve kabarciklarin ayri ayri etrafini cevreleyen kizariklik oluyordu. urtuker sanirim.dr a gostermeden tarif ettim tatil beldesinde bana alerset isimli surup yazdi 1 hafta gundr 1 kez kullandik fyda etmedi.  simdi kiş mevsimindeyiz ve durduk yere sakak sirt ve yuzunde yine o kabarciklar cikiyor siz ne onerirsiniz.?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2021 Saat 03:00
Olabilir, cildinin ozelligidir. Bir ilac gerekmez. 
Bazen; KESE yapmak faydali olabiliyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat