Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

A Rh +

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70664
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 02:42

Konu: A Rh +
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: A Rh +
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2021 Saat 23:33
Hocam bugün bir yazı okudum.Yorumunuzu merak ettim.A kan grubuna sahip kişiler sürekli hasta olur olmasa bile kendisini sürekli hasta hisseder hatta covite yakalanma oranı da çok yüksekmiş A grubunda.0 grubu çok daha sağlıklı ve dinç olurmuş hastalık pek olmazmış.Yazıdan sonra çevremdeki kişileri düşündüğümde gerçekten de A grubu kişiler hep hasta ya da sürekli halsizlik vs oluyor.Ben eşim çocuklarım babam ablam falan hep A grubu ve gerçekten biraz huzursuz  bir yapımız var hastalık anlamında hasta olmasak bile hep bir kaygı durumu var .Böyle bir şey var mı gerçekten?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: afrarana
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2021 Saat 01:35
Bunu bende çok merak ediyorum covitte özellikle kan grubu önemli dediler A grubuna sahip kişiler ağır geçiriyor dediler benim ufak kızım A pozitif açıkçası korkuyorum covid olur bişi olur diye dün batmandaki 20 aylık bebeğin covidtten öldüğünü duyduktan sonra daha da endişe ettim açıkçası hocam gerçekten covitte kan grubu önemlimi 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2021 Saat 03:19
Diyelim ki, dogru??? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?? 
Bosverin boyle bos islere, kafayi yordugunuza bile degmez! 
Batman da olen bebek hakkinda bilgim yok. Kimbilir ne HALT ettiler! Hele oksuruk kesici veya Nezle ilaci 
verdilerse, ates dusurdulerse, normal. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat