Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çözülemeyen sorun!!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70558
Tarih: 28 Eki 2025 Saat 08:28

Konu: Çözülemeyen sorun!!!
Mesajı Yazan: kzykzy
Konu: Çözülemeyen sorun!!!
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2021 Saat 00:45
Hocam merhaba 6yasinda ki oğlum 1 yaşından sonra dis gicirdatmaya basladi. O zamanlar ara ara duyardım size çok sordum siz baskı altındaysa olur dediniz hep ama ben baskı altında olduğunu düşünmediğim için başka sebepler aradım sonra farkettim ki bakiciya verdikten sonra başlamış.onlar baskı yapmış hareket kısıtlaması korkutmuslar felan baya çektik sonra sıkıntısını.kardes doğdu tırnak yeme eklendi.2 bucuk yıldır tırnak da kesmiyorum.  Son bir iki yıldır dis gicirdatma çığırından çıktı. Ben diğer odada cok rahat duyuyorum. Ve sabaha kadar mütemadiyen yapıyor yazın size sordum atarax başladık bir şişeyi bitirdiğimde ciddi anlamda azalma oldu şiddeti azaldi sıklığı azaldi am a tamamen geçmedi sonra yine geldi anasinifina başlattık bizim kapıdan ayrılmamız istemiyordu özel bir çocuk psikiyatri dr götürdüm ayrılık anksiyetesi var dedi zedprex 05ml bir tatli kaşığı yani sabah kahvaltıdan sonra ver dedi okul için iyi geldi gerçekten ama dis için hiç bir yararı olmadi un ufak edecek sanki dişlerini hocam çok üzülüyorum ne yapmalıyım sizce ne olur bir yol gösterin

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2021 Saat 09:21
Konuşun ve güven kazanmasını sağlayın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat