Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen Ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=70229
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:53

Konu: Geçmeyen Ağrı
Mesajı Yazan: melek4242
Konu: Geçmeyen Ağrı
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2021 Saat 23:22
Hocam merhaba,8 aydır bel çevresinde ağrı şikayetim var.Beyin cer.fizik TED.dr lafına gittim,bel fıtığı dediler.ilaclar iğneler hiçbir işe yaramadı.Istanbula gittim fitik ve kas romatizma var dedi bir Dr.6 seans kuru igne tedavisi yaptı.Fitik geçti dedi ama ağrılar bir türlü geçmedi

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2021 Saat 23:26
2 ay öncede ağrıların fitiktan kaynaklanmafigini öğrendim.6 ay boyunca Dr lar kandırmış beni.Samsunda fizik ted.dr gittim kuru iğneyle geçmediği için başka nedenlerden kaynaklanabilecegini söyledi.Ben 8 ay içinde egzersiz ve yürüyüş yaptım her gün ama yine ağrılar geçmedi. 

Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2021 Saat 23:31
Ağrılarım belin sağ,sol,orta ve kalçamin sağ sol tarafında ağrı,acı ve yanma şeklinde.Bazen geceleri uyutmuyor,sırt aşağıya hiç yatamıyorum,ağrıyan tarafa dönemiyorum.Artik ne yapacağımı şaşırdım böyle bir hastalık var mı hocam ben derdimi Dr lara anlatamıyorum,siz duydunuz mu böyle bir rahatsızlık lütfen bir fikir verin,tedavisi varsa söyleyebilir misiniz?

Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2021 Saat 23:41
Ağırlar 5 farklı yerde oluyor ama sağ tarafta ağrı varsa sol tarafta ağrı olmuyor,bir tarafta varken diğer tarafta yok yani geziyor ağrı.Dun akşam belimin ortası ağrıyordu bu akşam sol tarafımdan kalcama doğru ağrıyor.

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 00:33
Ayrıca bütün tahlillerim,emar,röntgen de her şey normal temiz çıkıyor.

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 00:38
Psikiyatri Dr da gittim öncesini anlattim,fibromiyalci(kas romtzma)dedi.
Duloxx diye bir ilacı verdi 6 ay kullan dedi,1 aydır kullanıyorum ama ağrılar devam ediyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 10:45
Low Back Pain(Alt Bel Ağrısı) olabilir. Genellikle ağır bir yük kaldırdıktan sonra olur. 
Sıcak kompres ve sert yatak iyi gelebilir, bir deneyin. Duloxx dan hiçbir fayda görmezsiniz.
Hareketsiz kalmayın, hafif yürüşlerle başlayın ve zaman içinde arttırın.
Bel hareketleri yapın. Belinizi her yöne harelet ettirin. 
Hemen 1 günde şifa beklemeyin, sabırlı olun. 
Bayan iseniz; topuklu ayakkabı giymeyin.

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 11:19
Teşekkür ederim hocam biraz içim rahatladı.Bir sorum daha olacak hocam Samsundaki Dr seker ve sütü hayatından çıkar dedi,alakası var mı hocam?

Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2021 Saat 16:00
Hiç bir alakası YOK.. Fazla "Magazinsel"  tıp okumuş galiba!!! 

Mesajı Yazan: esya
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2021 Saat 04:00
Hocam arkadaş için nacizane bir tavsiyem var.
İyi bir fizyoterapist bulup manuel terapi alabilir.
Kadınlarda genelde sakroiliak eklem kisitligi çok yasaniyormus.
Ben de belimden diye gittim büyük etken sakroiliak eklem olduğunu söyledi fizyoterapist.
Manuel tedavi ek olarak verdikleri hareketler ve varsa imkan reformer plates çok iyi geliyor.
Maddi olarak platese gidemem denirse manuel ve uygun egzersizleri yapınca da gayet toparlanilir.

Burda baya güzel açıklamış durumu.
http://www.manuelinternational.com/sakroiliak-sendrom-disfonksiyon-ve-bacak-esitleme/9/2/3" rel="nofollow - http://www.manuelinternational.com/sakroiliak-sendrom-disfonksiyon-ve-bacak-esitleme/9/2/3

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2021 Saat 05:53
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için.

Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2021 Saat 08:46
Deneyin, en azından bir zararı olmaz. 

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2021 Saat 17:29
Hocam bir sorum daha olacaktı.Dün Fizik TED.dr kontrole gittim.Bel ağrısı için kontrol yaparken yüz analizi yaptı.Belli minerallerin eksik olduğunu söyledi.Agrilara yardımcı kullanmam için Schüssler adında Avustralya dan gelen tuzları yazdı.Kullanmalimiyim,bilginiz var mı?

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2021 Saat 18:05
İnandınız mı?? 

Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2021 Saat 18:22
İnanmadım, almadim,güvenmiyorum böyle şeylere zaten.sizin bilginiz var mı diye emin olmak istedim.

Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2021 Saat 09:18
 Bir aralar, "Himalaya tuzu" sahtekarlıkları vardı, ne oldu?? 
Şimdi ellerinde kalanlarla, ev eşyaları yapıyorlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat