'80'li yıllarda ben bunları uyarıyor ve çok nazik bir şekilde, yapılanların yanlış olduğunu anlatıyordum... Anlamadılar! 2000'li yıllardan sonra hakeret etmeye başladım... Anlamadılar ! Daha ne yapayım? Elime sopa alıp döveyim mi? Sırf 3 kuruş çıkar için el kadar bebelere hiç acımayan vicdansızlara başka ne yapılabilir.. Hiç etkim olmadı mı? Oldu! 1- Artık;Aferin,Peditus ve Calpol aynı reçeteye yazılmıyor. Bu 3 ilacında Parasetamol oduğunu ve pek çok çocukta Karaciğer harabiyeti ve ölümlere sebep olduğunu öğrendiler. 2- "Beta virusu" diye bir bakteri olmadığını, uydurma bir isim olduğunu öğrendiler. 3- Strep-A Testinin, Bogaz Kültüründen daha değerli olduğunu öğrendiler. 4- Alkali su sahtekarlığını, Acıbadem sahtekarlığını, Aşılarla ilgili sahtekarlıkları, Glutatyon sahtekarlığını öğrendiler.. AMMMA!!! WBC'nin CRP'den daha değerli olduğunu ve Griplere Astım dememeyi bir türlü öğrenemediler, zira burada büyük kazançlar ve sahtekarlıklar dönüyor. VE, işin en kötü tarafı; Sağlık bakanlığı ve Üniversiteler resmen bu sahtekarlarla işbirliği halindeler. O; 2006 Kurban Bayramı tatilinde Navigator of The Seas gemisi ile 1 haftalık Karayıp tatiline gidenlerin kimler olduğunu bir bilseniz, aklınız durur!! O yüzden hiç sesleri çıkmıyor. Bunlar; suratlarına tükürseniz, "yağmur yağdı" diyecek tıyniyette kimseler.
|