Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69676
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 08:34

Konu: Ağrı
Mesajı Yazan: antipc
Konu: Ağrı
Mesaj Tarihi: 21 May 2021 Saat 22:23
İyi günler hocam,
4 yaşında oğlum, çarşamba günü açık hava tarlada dolandı baya. Çok gezdi. Akşam banyo yaptı uyudu sabah bacaklarım ağrıyor diyerek uyandı. Yoruldu diye düşündük ama ilerleyen saatlerde ayakları üzerine de basamayınca doktora gittik. Doktor fiziksel muayene yapmadı serum novalgin verdi. Tahlil istedi. Serumdan sonra baya iyiydi. Eve geldik. Akşam uyudu sabah yine ağrıyor diyor, bacaklarının iç kısmını gösteriyor.  Gözle görülür kızarıklık, şişlik, morarma yok. Ateşi de yok şimdilik. Büyük ve küçük çişini rahat yapıyor.

Bugün öğlen yine ağrısı çoktu, küvette banyo yaptır, dolven verdim koştu oynadı. Şimdi akşam vakti tekrar başladı ağrısı. Çok acıyor diye bacak arasını gösteriyor, uyuyamıyor ağlamaktan, dizlerini büküyor açmıyor, Ağrıyan yerini göster deyince bez bölgesinde iç kısmı gösteriyor, tam tarif edemiyor olabilir, ben dokunarak anlamaya çalıştım, kasıklara yakın iç bacak kısmı ağrıyor gibi, ağrı bacakta sağ kasığının  orda gibi anladım ama sizce ne olabilir hocam, atladığımız bir şey var mı? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2021 Saat 02:34
Tipik Turk doktor sahtekarligi.. Sirf sizin gozunuzu boyamak icin, Novalgini damardan veriyor ve adele 
agrisini kesiyor..Novalgin etkisi gecince de agri tekrar basliyor.
1- Istirahat etsin.
2- Agriyan bolgelere; Voltaren jel, gunde:2x1 surun.
3- Assagilik sahtekar!!! Bir de Rontgen cektirip, bir suru tahlil yaptirmis.. 
Tamamen "hamligina" bagli adele agrilari. Bu da, Turk doktorlarinin bilgi seviyelerini cok guzel gosteriyor.

Mesajı Yazan: antipc
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2021 Saat 19:03
İyi günler hocam, yukardaki mesajları Mayıs'ta atmıştım. O süreci sayenizde atlatmıştık. Bugün oğlum bisiklete binmşti, bisikletten iki kere düşmüş. Mayıs ayındaki gibi aynı yerin ağrıdığını söylüyor şimdi. 

Sağ bacağında kasık yeri ağrıyor. Yürürken ağrıdığını söylüyor. Hocam ne oluyor da o bölgede ağrı yapıyor, neye dikkat edelim? 

Mail adresinize eski videoyu ekledim. Aynı yer ağrıyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2021 Saat 19:32
Zorlama sonucu olan agrilar! Voltaren jel, gunde:2x1 surun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat