Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gecmeyen yesil kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69673
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 20:15

Konu: Gecmeyen yesil kaka
Mesajı Yazan: saliç
Konu: Gecmeyen yesil kaka
Mesaj Tarihi: 21 May 2021 Saat 18:58
Kadir hocam 31 aylik oglum yaklasik 15 - 20 gundur cok koyu yesil ve kati kivamli kaka yapiyor. Kakayi cikarirken zorlaniyor kakanin yarisi yesil yarisi kahverengi cikiyor ve ardindan top top tekrar yesil kaka cikartiyor bu neden olur ? yesil kaka cok yedirmekten oldgnu soylemistiniz ama bizimkinin boyle birsey den olacagni dusunmuyorum cnku ogun aralarini actigimdada sonuc degismiyor zten cok yiyen bi bebek degil. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2021 Saat 19:35
Bu yasta FARKLIDIR!!!!! 
Bu yasta: Ispanak, Pazi gibi genis yaprakli bitkilerin yenilmesi ile olur. OT yemeklerini azaltin. 

Mesaj Tarihi: 21 May 2021 Saat 19:55
hocam sabah kahvlti peynir yumurta zeytin salatalik yiyor. Oglen tarhana veya yogurt corbasi aksamda bahsettiginiz seylerden yemiyor pilav tavuk patates kofte yemegi gibi seyler yiyor. Niye boyle yarisi yesil yarisi kahve yapiyor hic anlamiyorum safrayla alakali bi durumu olabilrmi ? kucukken bir kereye mahsus acik gri kaka yapmisti sizde yagli yesin demistiniz duzelmisti

Mesaj Tarihi: 21 May 2021 Saat 20:08
Hocam birde oglum bezli degil,kakasinii kendisi yapiyor wc ye, bazen geldi diyor ama yapmiyor acaba kakasini erteledigi icin de rengi dönuyor olabilrmi ?  Hergun mutlaka gunde iki sefer kaka yapar ama gun icinde kakasi varken bir kac saat bekletebilir. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2021 Saat 02:20
Bu yasta onemli degil.. Bir rahatsizligi olmadigi surece  takmayin kafaniza..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat