Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kafa karışıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69616
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 20:46

Konu: Kafa karışıklığı
Mesajı Yazan: zerdakuyu
Konu: Kafa karışıklığı
Mesaj Tarihi: 11 May 2021 Saat 23:22
Hocam merhaba oğlum 5 yaşında 1 yaşından beri çok sık hastalanıyor 3yadinda bademciklerin olduğu ameliyat olması gerektiği söylendi hemen hemen her ay atesleniyordu size daha öncede yazmıştım ameliyatı tavsiye etmediğiniz için yaptırmadım o zamanlar ateşi çok dirençli ve 72 saat kadar sürüyordu şimdi yine hemen hemen her ay atesleniyor ne kadar dikkat etsemde ama ateşi çok değişti yaklaşık bir buçuk gün sürüyor ve çok direnvli değil en son gittiğim Dr bademcikleri 4 üzerinden 2bucuk dedi ben bu çocuğu asla ameliyat etmem bı şeyi yok viral enfeksiyon dedi 2senedir hiç antibiyotik kullanmadık benim merak ettiğim hemen hemen her ay atesleesininnbi zararı olur mu ama dediğim gibi direnvsiz ve az sürüyor bogaizni gösterip yutkunamiyorum diyor bu ateşler ne zaman son bulacak çok yorucu çocuk için seneye okulada gidecek bademcikleri iyiyse bu kadar viral enfeksiyon geciesi normal mi evden dışarı da çıkmıyor soğuk hiç bı şey yemiyor bağışıklık veya başka bir hastalıkla alakası olabilir mi büyüdükçe gececekmi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2021 Saat 23:25
Atesin HICBIR zarari yoktur. Her ateslenme, bagisiklik sisteminin biraz daha tecrube kazandigini gosterir. 
Sakin bademciklerle ugrasmayin. Yazilarimi mutlaka okuyun. 
Bogaz agrisi oldugunda: Ates+Agizda Pis KOKU + Dili kaplayan PAS tabakasi olursa Antibiyotik gerekebilir.
Bunlardan biri dahi yoksa, Gripal (viral) enfeksiyondur, sadece agri icin; Tantum Verde Sprey kullanin.

Mesajı Yazan: zerdakuyu
Mesaj Tarihi: 12 May 2021 Saat 08:49
Çok teşekkür ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat