Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Deflagyn

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69224
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 08:35

Konu: Deflagyn
Mesajı Yazan: su_era
Konu: Deflagyn
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2021 Saat 22:51
Hocam merhaba
Anormal smear sonucum sebebiyle deflagyn jel kullanacağım. Oğlum 11 aylık. Emzirirken kullanılabilir dedi doktorum ama pek yaygın kullanılan bir ilaç değil. Sizin ek bilginiz var mı acaba?
Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2021 Saat 03:23
Kullanabilirsiniz, anne sutunden gecebilecek miktar, "tavsanin, suyunun, suyunun, suyudur"... 

Mesajı Yazan: su_era
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2021 Saat 10:48
Teşekkürler hocam. Peki bağışıklık güçlendirici bir hap da kullanmam gerekiyor. Ne önerirsiniz, Immun44 emzirirken kullanılabilir mi? AHCC kullanmam lazım ama onun için emzirmeyi bırakmam gerekiyor Dr. Judith'in tavsiyesine göre.

Hocam bir de gynomax xl vajinal fitil emzirirken kullanılmamalı yazıyor prospektüsünde, aşağıda alıntı yaptım. Akıntım sebebiyle kullanmak zorunda kalırsam emzirmeyi kesmeli miyim sizce de? Bazı doktorlar emziren annelere veriyor.
"GYNOMAX®  XL’nin  etkin maddelerinden biri  olan tinidazol  anne  sütüne  geçmektedir. GYNOMAX®  XL’nin  diğer  etkin  maddeleri  olan  tiokonazolün ve  lidokainin  anne  sütüne geçip  geçmediği  bilinmemektedir.  Bu  nedenle  tedavi  esnasında  bebek  sütten  kesilmeli,  tedavi bittikten  3  gün  sonra  emzirmeye  devam  edilmelidir." 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2021 Saat 18:46
Gecen miktar, dedigim gibi "Tavsanin suyu"!!! 50 kilo bir anne , 100mg ilac alsa, 1 kilo(litre) anne sutune,
o ilacin, 2mg'i duser. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat