Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Covid - alternatif tıp😷

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68229
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 22:56

Konu: Covid - alternatif tıp😷
Mesajı Yazan: cekirge
Konu: Covid - alternatif tıp😷
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2020 Saat 17:47
Kadir hocam merhaba, biliyorum sinirleneceksiniz ama son zamanlarda prof. duzeyindeki bazi kisiler covide karsi adacayi, ebegumeci cayi, ya da portakal kabugu, zencefil, corekotu vs otlarin kaynatip demleyerek icmenin ve gargara yapmanin, burna cekmenin virusu yok edecegini iddia ediyorlar, hicbir bilimsel gercekligi, kaniti olmayan bu tur tariflerin, tavsiyelerin amaci nedir anlayamiyorum? Biri cikip birsey soyluyor ertesi gun herkes aktarlara hucum ediyor, bu is bu kadar basit mi yaniGülümsemek

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2020 Saat 20:42
Evet, basit!! Kendi assagilik cikarlari icin, yapmayacaklari sahtekarlik yoktur. 
Bu assagilik doktorlar, daima kendilerine CIKARI olan tedavileri onerirler ama  halkin yararina olan, ucuz
tedavileri de bir sekilde karalarlar! 

Bugunku yazilarimda bunun cok guzel bir ornegi var: 40 seneyi askin kullandigimiz Iliadin damlanin hicbir
zararini gormedigimiz halde ve "Kulak agrilarinda" ailelerin doktora gitmeden evde tedavi etmelerini 
saglayan bu ilaca sirf ; "Kalp NAKLI" yapilmis bir cocuk vefat etti diye, hickimse kullanilmasin diye yazi
 yazan bir Prof goreceksiniz.   Kafa BU KAFADIR!  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat