Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

5.5 aylık bebeğim ateş ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67575
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 23:08

Konu: 5.5 aylık bebeğim ateş ishal
Mesajı Yazan: Melek sultan
Konu: 5.5 aylık bebeğim ateş ishal
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2020 Saat 11:21
Merhaba hocam oğlum 5.5 aylık pazartesi günü ateşle uyandı 37.5 ateşi vardı hemen ilaç kullanmak istemedim ama 3 kere çıkınca ateş çok az calpol şurup verdim ama hala çok huysuz ve ateşi çakmaya devam ediyordu mecburen doktora götürdük doktor muayenede hiç birşey görmediğini yatış yapmamızı söyledi eşimin ısrarıyla yatışını yaptık 2 gün hastanede kaldık bütün testler temiz çıktı kan israr covit rota adenovirüs hepsi negatif çıktı doktor yaz virüslerinden biridir dedi antibiyotik verilmişti hastanede kaldığımızda ama hiç birşey çıkmayınca kestik kullanmıyoruz bağırsakları için maflor damla kullanıyoruz onun dışında kullandığımız birşey yok hastaneden dün çıktık ateşi çok az çıktı bir kere dolven verdim bir kerede fitil verdim ama buz gibi ter döküyor ve çok ishal yapıyor ateşimiz yok ama Bugün 25 dk da 3 kere ishal yaptı ne yapacağımı şaşırdım nasıl bir tedavi uygulamamız gerekiyor hocam birde bebeğim anne sütü + mama alıyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2020 Saat 13:17
Helal olsun.. Bir kazık ancak bu kadar güzel atılır!!
Bir de, bulgu olsa idi ne yapacaktı acaba!!
Gidin evinize ve hiçbir ilaç vermeyin.
Ateş ile ilgili makaleleri okuyun. Ayrıca; ateşli hastalıklar tablolarını da iyi inceleyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat