Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

büyümesi normalmı gidiyor?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6718
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 17:14

Konu: büyümesi normalmı gidiyor?
Mesajı Yazan: mineygzalp
Konu: büyümesi normalmı gidiyor?
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2008 Saat 19:27
merhabalar doktor  hanım   

oğlum tam 24 aylık şu an kilosu 11.5 kg boyu ise 88 cm. doğum kilosu 3440 gr boyu ise 

50 cm. doktorumuza göre normal birşey yok diyor ama ben endişeleniyorum .yemek yemeği sevmiyor .ne yaptımsa bir türlü ağzına açtırıp yediremiyorum.yesede çıkarıyor. sadece sabah kalvaltısında bir problem yok onu güzel yapıyor ama diğer öğünler yok .daha önceki aylarda birazda olsa sinirli tavırlar sergilemiştim (bağırma gibi) acaba ondanmı halen yemek yemek istemiyor ?etkilendimi aacaba inanın çok çaresizim doktorumuz aç bırakmamı öneriyor acaba kaç saat veye gün bıraksam bir çözüm olur? 
birde sabah pek süt içmek istemiyor gece 3 veye4 de süt veriyoruz yanlışmı? acaba yatarkenmi vermeliyim.? gündüzleride sütü önerirmisiniz? şimdiden teşekkürler 

-------------
mstmnygzalp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2008 Saat 09:53
Merhaba...
Boyu iyi ama boyuna göre kilosu sınırda.
İştasızlık ya da yemek yemeği istememe durumunda bu sanal ortamm çok uygun bir zemin değil. çözüm aç bıtakmakda değil.. Detaylıca davranış modellerinin konuşulup belirlenmesi gerek. Gündüzleri sütü ara öğün olarak verebilirsiniz. gece de olabilir, yatmadan önce de olabilir. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat