Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kızımın memesinde şişlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=67007
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 15:01

Konu: Kızımın memesinde şişlik
Mesajı Yazan: ssarioglu
Konu: Kızımın memesinde şişlik
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2020 Saat 05:54
Merhaba hocam, şuan çok tedirginiz. Dün akşam annesi kızımı yıkarken sağ memesinin tam altında nohut kadar bir şişlik farketti. Acımıyormuş. Kızım 7 yaşında 25 kilo 127cm. Durumu hemen sağa sola sorduk, araştırdık. Kafamız çok karışık. Çocuk cerrahisine sıra aldık. Muayene ettireceğiz. Fakat siz ne önerirsiniz, kötü birşey olabilir mi, ne benim ne eşimin ailesinde kanser öyküsü yok. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2020 Saat 17:44
Allah size akil-fikir versin!!
SAKIN bir yere gitmeyin. Ne zannediyorsunuz???? "Meme kanseri mi???"
Hele bir gidin, bakin basiniza ne isler acilacak….
Ellemeyin, ovalamayin, sikmayin..
Hic mi bu konuda yazilanlari okumadiniz??

Mesajı Yazan: ssarioglu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2020 Saat 21:17
Merhaba hocam, 

Malesef kanser sandık, çocuk cerrahi bizi pediatriye yönlendirdi. Öncelikle erken ergenliğin dışlanması gerekirmiş. Ultrason, hormon testleri, kemik testi istedi pediatri doktoru. Yaptırdık, 390tl verdik ilk gün. Yarın sonuçlar çıkacak.

Cevabınızı ancak okuyabildiğim için malesef doktora gitmiş olduk. Erken ergenlik ile ilgili yazılarınızı okudum. İlaç kullanmadan akışına bırakmamız gerektiğini, ilaç kullanmanın dahada zararlı olabileceğini öğrendim. En azından birileri bu yazıyı okuyupta benim gibi kerizlenmez. 

Aslında hiçbir test yapmadan yada beni pediatriye göndermeden gerekli bilgiyi verip eve gönderebilirlerdi. Malesef sizinde daha önceki maillerinizde yazdığınız gibi çarka girmişim. Sağlık olsun. 

İyi çalışmalar dilerim 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2020 Saat 23:42
Mamografi istememisler, ona sukur edin!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat