Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

6 aylık ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66802
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 07:22

Konu: 6 aylık ishal
Mesajı Yazan: mishca
Konu: 6 aylık ishal
Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 11:38
Kadir bey merhaba,
Kızım 6 aylık annesütü +mama alıyor  6 aylık olduğunda  2 numara mamaya geçtiğim günün akşamı karın ağrısı +ishal başladı 
1 gün sonra eski mamaya döndüm gündüz 7 den fazla kaka yapıyor 3 gün doldu son kakaları kanlı gelmeye başladı. Mikrop aldığını düşünmüştüm ama ishalin uzaması endişelenmeme sebep oldu Süreklimimikrop alıyor çünküherşeyi ağzınA götürüyor yada bu durum başka neyi düşündürür doktora gitmelimiyim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 18:33
Beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun.

Mesaj Tarihi: 12 May 2020 Saat 15:12
Anladım hocam teşekkür ederim. Sancısı oldukça ağladıkça aç olduğunu düşünerek beslenmeyi arttırdık daha beter yaptık varolan durumu doğrumu hocam. 

Mesaj Tarihi: 12 May 2020 Saat 18:23
Aynen oyle oldu.
Bir de; Turk doktorlarinin sacmaliklarina inanirsaniz, daha da beter duruma gelirsiniz. Okumaya devam edin.
NOT: 4 aydan sonra, mamalara para telef etmeyin. Kutu sutlerine gecis yapin. Bu konuyu da iyi okuyun.
Turk doktorlari; "sut vermezler", ama ayni sutten hazirlanmis "sut tozu mamalari" verirler. ZIRA; mama firmalari bu doktorlara cok iyi "guzellikler" yaparlar.

Mesaj Tarihi: 14 May 2020 Saat 01:27
Hocam ben eski takipçiniz sayılırım. Sizin bize sunduğunuz bilgilerle büyüttüm diğer 2 çocuğumu... Epey önce, Kadıköy'de buluşma ayarlanmıştı orada sizi görüp tanıma şansına da sahip oldum 😊. Oğlum 7 aylık iken süt içirmeye başlamıştım. 6 aylık bebeğimin kahvaltısında, yumurta sarısını yumuşatırken ekliyorum süt ama hazımsızlık veya gaz oluşuyor gibi hissettim huzursuzluk yaşıyor gibi geldi. 

Mesaj Tarihi: 14 May 2020 Saat 04:36
Az miktarlarda baslayin, giderek arttirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat