Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyuz olabilir mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66773
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 17:38

Konu: uyuz olabilir mi
Mesajı Yazan: eliferdemli
Konu: uyuz olabilir mi
Mesaj Tarihi: 08 May 2020 Saat 21:47

Hocam merhabalar

Oğlum 4 yasında

3 gün önce sol elinin üstünde bir kaşıntı başladı. İlk basta cok önemsemdim. Bir gün önce çok sekerli seyler yemişti ona bağladım. Ertesi gün kasıntı koluna bacaklarına yayılınca yarım ölçel zyrect surup verdim. Kasıntı falan kalmadı. Ama elinin üzerindeki belirtiler gitmedi. Sanki ilacın etkisi ortadan kalkınca kaşınmaya devam ediyor. Geceleri sıkıntısız uyuyor. Gün içinde de çok kasıntısı yok. Acaba zyrect surup yüzünden mi belirti gstermiyor.

3 gün sonunda bacaklarda g enital bölge arlarında kolunun kenarlarında kızarıklar devam ediyor.bu aksam yine surubu verdim. Sizce uyuz olmuş olabir mi? 50 gündür evden dışarı çıkmadı. Acaba evdeki akarlar böyle birsey yapmış olabilir mi?

Fotoğrafları sizle paylaşıyorum. Banyo sonrası çektim. Umzrım belli olur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2020 Saat 03:20
Uyuz degil, asiri sicaktan, "isilik" olmus. serin tutun, her gun banyo yapsin.

Mesaj Tarihi: 09 May 2020 Saat 23:48
Hocam bugün de güzelce banyo yaptırdım.4 gündür içtiği icin  Zyrectşurubu kestim. Sadece sol elinin üzeri kaşınıyor. bende stilix diye bir krem vardı onu sadece elinin  üstüne sürdüm. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2020 Saat 04:29
Takip edin.

Mesaj Tarihi: 11 May 2020 Saat 22:15
Kıymetli hocam.

Dediklerinizi tekrar uygulamaya devam ettim. Düzenli yıkıyorum ve serin kıyafetler giydirdiriyorum. Çok şükür kaşıntı kızarıklık gitti. Çok teşekkür ederim.   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat