Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Covid 19 ve normalleşme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66739
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 19:34

Konu: Covid 19 ve normalleşme
Mesajı Yazan: Fulya34
Konu: Covid 19 ve normalleşme
Mesaj Tarihi: 04 May 2020 Saat 21:31
İyi günler Kadir Bey,
AVM ve kuaförler önümüzdeki hafta açılacak, biz gitmeyi tercih etmesek de; kimileri gidecek, maske takılsa bile bu durum vaka sayılarının artmasına neden olacak mıdır?
Ayrıca, Haziran ayında da otellerin açılacağı söyleniyor biz ne kadar dikkat etsek de; bir şekilde tatilden dönenlerle markette, manav da karşılaşacağız.

Korkudan haftanın sadece bir günü, bir kaç saatliğine, önlemler alarak çıkıyoruz ama bu haftadan sonra evde kalma sürelerimizi daha da mı uzatalım?
Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2020 Saat 05:11
Bosuna telas ediyorsunuz. Bir sekilde bu virusu alacaksiniz. Belki de aldiniz ve hasta olmadan bagisik oldunuz.
Rahat olun, korkmayin. Hasta olursaniz, SAKIN ates dusurmeyin, oksuruk olursa sicak su buhari uygulayin.

Mesajı Yazan: EFEMER
Mesaj Tarihi: 06 May 2020 Saat 00:56
Hocam bu yazınızı çıktı alıp evin her köşesine asmak  istiyorum. Bazen tv ye çıkıp   öyle şeyler anlatiyorlar ki modumuz düşüyor. Keşke çıkıp bi tv de bi gazetede bunları söylesenizde ülkece rahatlasak. Peki hocam Türkiye de her akşam yayınlanan tabloyla ilgili ne düşünüyorsunuz bugün ki ölen hasta sayısı 59 yeni vaka 1832 iyileşen hasta 5119 her ne kadar guvenmesekte bu tabloyla ilgili değerlendirmeniz nedir?  Sizi seviyoruz sağlıkla kalın.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2020 Saat 04:17
Bakin, dunyada bu isleri en iyi bilen ulkeler, arada bir butun ulkeleri iceren bilgiler/cizelgeler yayinliyorlar. Bu ulkeler arasinda bir tek Turkiye bulunmaz. Zira dunya'da hicbir ulke; Turkiye'nin Saglik verilerine ve istatistiksel degerlerine guvenmez.
O yuzden, Turkiye'de yayinlanan Saglik verilerine guvenip her hangi bir yorumda bulunmam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat