bulgur çanağında tavuk sote
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Tavuk Yemekleri
Forum Tanımlaması: Tavuk Yemekleri
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6556
Tarih: 28 Ara 2024 Saat 07:00
Konu: bulgur çanağında tavuk sote
Mesajı Yazan: bengisu
Konu: bulgur çanağında tavuk sote
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 16:35
http://imageshack.us" rel="no follow"> http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=dsc00485cj9.jpg" rel="no follow"> hamuru için 3 su bardağı kısırlık bulgur iki patatas bir yumurta 2 çorba kaşığı un tuz karabiber kırmizıbiber az miktarda su.bu malzemeleri karışyırıp bi hamur elde ediyoz.hamurdan portakal büyüklüğünde parçalar alıyoruz.önce bir kaseye streç alıp üzerine hamurumuzdan koyup çanak şeklini veriyoruz ve kızgın yada kızartıyoruz.içine ben mantarlı tavuk sote yaptım.sizde zevkinize göre yapabilirsiniz.gerçekten güzel oluyor.kasenizin ağzı biraz dar olursa daha iyi olur.benimkiler kabak çiçeği gibi açıldı da afiyet olsunn
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 16:44
bunu sen yaptin diyom paylasimin icin tesekurlerrrrrr
-------------
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 20:01
ellerine saağlık canım nefis görünüyo
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 20:42
Ellerine sağlık Semacım çok güzel görünüyor
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 20:46
ellerine sağlık
|
Mesajı Yazan: rabia narin
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 22:42
tatlım çok güzel görüyor ewet bişiy sorcam streçle nasıl şekil verip kızartıyoruz orayı anlamadım streçi ne zaman nasıl çıkartıcaz
-------------
o ğ l u m o l m a d a n a s l a . . .
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 23:36
güzele benziyo sunumu..ama zor olur herhalde kızartırken dağılır..ellerine sağlık canım
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 23:37
rabiacım sanırım streçin görevi kaseden hamuru kolayca çıkarmak için olabilir...
|
Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2008 Saat 23:39
Ellerine sağlık güzel görünüyor
------------- Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 01:33
semacım,çok güzel görünüyor,ellerine sağlık canım.
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:08
yasemin Yazdı:
bunu sen yaptin diyom paylasimin icin tesekurlerrrrrr |
eehh ben yaptım sayılır övünmek gibi olmazsa her ne kadar tipi kaymış olsadaben yaptım yani sonuçta afiyett bal kaymak olsuun canım
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:09
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:11
sunacumen Yazdı:
Ellerine sağlık Semacım çok güzel görünüyor |
sağol canım afiyet olsun sunacım böyle yapıyoz yiyoz sonra ah kilolarım diyoz bu bizim kaderimiz galiba
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:11
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:16
rabia narin Yazdı:
tatlım çok güzel görüyor ewet bişiy sorcam streçle nasıl şekil verip kızartıyoruz orayı anlamadım streçi ne zaman nasıl çıkartıcaz |
afiyet olsun canım.önce bi kaseyi alıyorsun ama dar ağızlı olsun benimkinin ağzı genişdi çok açıldı o yüzden.sonra kasenin içine önce bi streç koyuyosun daha sonra portakal büyüklüğünde hamuru kasenin içine koyuyorsun ve şekillendiriyorsun canım.eğer yine anlatamadıysam fotoyla anlatırım istersen
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:17
emine Yazdı:
güzele benziyo sunumu..ama zor olur herhalde kızartırken dağılır..ellerine sağlık canım |
çok zor olmuyor eminecim biraz uğraştırıyor ama tadı gerçekten güzeldi afiyet olsun
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:18
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:19
Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 12:34
Ellerine sağlık canım.çok güzel görünüyor
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 15:33
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2008 Saat 20:30
bengisu Yazdı:
yasemin Yazdı:
bunu sen yaptin diyom paylasimin icin tesekurlerrrrrr | eehh ben yaptım sayılır övünmek gibi olmazsa her ne kadar tipi kaymış olsadaben yaptım yani sonuçtaafiyett bal kaymak olsuun canım | fot göremedim ben
-------------
|
Mesajı Yazan: serifegül
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2008 Saat 23:12
semacım ellerine sağlık yine döktürmüşsün.
------------- http://ticker.7910.org/eng">
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2008 Saat 13:20
yasemin Yazdı:
bengisu Yazdı:
yasemin Yazdı:
bunu sen yaptin diyom paylasimin icin tesekurlerrrrrr | eehh ben yaptım sayılır övünmek gibi olmazsa her ne kadar tipi kaymış olsadaben yaptım yani sonuçtaafiyett bal kaymak olsuun canım | fot göremedim ben |
gönül istemeyince göz görmezmiş
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2008 Saat 13:21
|