Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Koronavirüs ilaci

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65384
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 16:50

Konu: Koronavirüs ilaci
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: Koronavirüs ilaci
Mesaj Tarihi: 29 Mar 2020 Saat 22:15
Hocam merhabalar plaquenil ilacı Koronavirüs tedavisinde sağlık bakanlığı dağıtıyormuş bir aylık kür halinde sizin değerli fikirlerinizi rica ediyorum sağlıkla kalın inşallah sevgiler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 04:47
Plaquenil; Sadece tedavi amacli, Hastanelere veriliyor..SAHISLARA degil.
Sitma'da oldugu gibi,oyle:Koruyucu olsun diye, ayda bir kullanimi YOK!
Sitma'da 21 gunde bir koruyucu olarak kullanilir!!! Covid-19'da DEGIL.
Aksini soyleyen ahmaklara kanmayin.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 14:07
evey hocam bir yakınımız covit teşhisiyle evde karantinada eve bu ilacı yollamışlar tedavi amaçlı normalde gripte ilaç kullanmıyoruz bu verilenin amacı ne hocam
kusura bakmayın burada pek bilgilendirilmiyoruz

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 18:29
Plaquenil; Sitma ilacidir.
Bir arastirmaci; 20 kadar hasta da, ilaci deneyip, iyi sonuc almis.
Denek sayisi az olmakla birlikte, zaman icinde ilac kullanildikca, daha dogru sonuclar elde edilecektir.
En azindan zarari olmadigi icin, kullanilmasinda bir sakinca yoktur.
SAKIN; hastalik belirtileri yokken kullanmayin, Hastalik arazlari olursa kullanin ve SAKIN ates dusurmeyin.

Mesajı Yazan: zuzu22
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 20:19
Profilaktik olarak benim çevremdeki hekimler içti hocam. Çünkü bir klavuz yayınladıkar. Temas şüpheli doktorlar içsin diye. Hiç bir belirti olmayanlar da içti. Sıkıntısı ne olur bunun

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 20:47
Bildigin aptal!! Doktor olmuslar ama,hala Sitma hastaligi ile Viruslarin Ozellikleri bilmeyen ahmaklar!!
O ilac, Sitma hastaliginda koruyucu ozellige sahip.. Zira sitma amili olan Plasmodiumlar, AYNI ANDA Alyuvarlari(eritrositleri) parcalayarak kana dokulurler.
Viruslarda ise; hucre parcalayarak cikis, birbirlerinden bagimsiz olarak, DEVAMLI olan bir islemdir.
Turk doktorlarini birakin, Tip fakulteletinde ders veren ahmak Prof. larin bile viruslar hakkinda hicbir bilgileri yoktur.
Sadece ilaci TELEF ETTILER.. Bu kadar da salaklik olmaz!! Hasta olduklarindan gorurler Hanyayi-Konyayi!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat