Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İshal ve gece ağlamaları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65233
Tarih: 22 Ağu 2025 Saat 03:03

Konu: İshal ve gece ağlamaları
Mesajı Yazan: 2005kiraziboege2017
Konu: İshal ve gece ağlamaları
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2020 Saat 13:45
İyi günler hocam 3 yaşında oğlum 3 gecedir uyanıp çok fazla ağlıyor buna takibende 3 gündür büyük tuvaletini yaparken gazlı ve ishal şeklinde yapıyor   bu olaydan öncede yemekten sonra karnım ağrıyo dediği için size danışmıştım sizde solucan olabilir andozol şurup verin demiştiniz acaba sorun nedir tetkik yaptırmaya gerek varmı yada başka bir rahatsızlığımı var şimdiden teşekkür ederim.Bu arada bendede hafif boğaz ağrısı ve öksürük var benden ona  bulaşmış olabilirmi  .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2020 Saat 18:56
1- Yatmaya yakin TV seyrettirmeyin..
2- Yatmaya yakin yemek yedirmeyin.
Sikayetleri devam ederse, gosterin.

Mesajı Yazan: 2005kiraziboege2017
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2020 Saat 15:09
Hocam iyi günler oğlum hala ara ara yemekten sonra karnım ağrıyo diyo ama  dün ve bugün büyük tuvaletini yaptıktan sonra bugün özellikle kan gördüm dünde dikkatimi çekmişti ama yediği bişeydir dedim bugünde daha çok kan gördüm poposunu   kontrol ederken çatlak gördüm ondandır dedim ama yine içimde ya o yüzden değilse diye endişeleniyorum bizim yaşadığımız yerde sadece bir hastane var ondada sıra yok bide bu vürüs yüzünden korkuyoruz tahlil yaptırmalımıyım , ishali yok, gece ağlamasıda geçti.  Çatlak için krem öneriniz  varmı, sıcak suya oturta bilirmiyim rahatlaması için. Biliyorum çok uzattım ama aklıma başka bişey gelmiyor size sormaktan başka .Şimdiden çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2020 Saat 21:53
Sabunlu sicak su kuvetine oturtun, kremlerin hicbir bir ise yaramaz.
Kabiz kalmasin,
Aycicegi, kabak cekirdegi gibi yemisleri kabuklari ile beraber yemesin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat