Tahlil sonucu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64599
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 04:30
Konu: Tahlil sonucu
Mesajı Yazan: dapne
Konu: Tahlil sonucu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2020 Saat 19:49
Merhaba Hocam, en ufak bilgi için bile sizi takip ediyorum, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir yıldır çocuklarıma antibiyotik vermiyorum, geçen ay Dr ısrarı ve kızım basim dönüyor dedi diye başladım. Oğlum 02.08.2017 doğumlu 29 aylık perşembeden ateslenip pazartesiye kadar devam etti 39 olunca ateş dusurucu verdim, Dr gittik bogaz sürüntüsü aldı, sonuçları iyi çıktı ancak kulakları kızarık dedi antibiyotik vereceğim dedi iyi ama 1 ay önce kullandık dedim, geçmemiş dedi fakat ben vermedim, ateşi bugün düştü hala huysuz, öksürüyor karnını midesini gösteriyor, yemek yemiyor, verdiğimi tükürüyor, midesini gösterip ağlıyor bugün ishal oldu 3 kez yaptı, tahlil sonuçlarında lymph ref aralıgı 20-50 sonuç 51.5 , eos ref aralıgı 0.5-11.0 0.08 lymph ref aralıgı 1.2-3.1 sonuç 3.6 , Hct ref aralıgı 36-50 sonuç 35.5 , mcv ref aralıgı 82.0-97 sonuç 74.9, rdw ref aralıgı 11.6-16.5 sonuç 17.2 diğerleri normal, crp 3.14 , b12 230, 25-OH vitamin D 16.33 , b12 iğnesi ve d vit vermiş Dr b12 normal görünüyor, d vit eksikliği için Carson 1 damla başladım, neden kıvranıyor neden ishal oldu bilmiyorum, hocam sizin engin bilgilerinize ihtiyacımız var.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 02:33
"..... Dr gittik bogaz sürüntüsü aldı, sonuçları iyi çıktı ancak kulakları kızarık dedi antibiyotik vereceğim dedi.." Goruyorsunuz, Tipik Sahtekar Turk cocuk doktoru!! Illede, antibiyotigi yazacak.
Antibiyotigi iyiki vermemissiniz!! Yoksa, ishali daha beter olurdu. Sakin Turk doktorlarinin Antibiyotik verme gerekcelerine inanmayin. Cocuk, Gripal bir enfeksiyon geciriyor, ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin. Okumaya devam edin.
SAKIN o SARLATANIN, B12 yalanlarina kanmayin.. Pust, bir de igne verdi ha!!! D vitamin seviyesi cok dusuk, oyle damlalarla filan duzelmez. Ishali gectikten sonra, 1 ampul Dvit3 icirin. Ve her sene tekrarlatin.
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 18:17
Teşekkür ederim Hocam Allah razı olsun, keşke burada olsanız.
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 18:30
Hocam birde mart ayında 7 yaşına girecek kızım sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu ve grip oluyor antibiyotik kulağı çok kötü dediği ve başı dönüyor diye kullandık, 5 gündür vermiyordum, ancak sol kulağı bu sabah tıkalı ve ağrıyormuş, calpol verdim rhinfant sıktım burnuna okula gitti, kulak ağrısı devam ederse ne yapmalıyız, burnu tıkalı değil ama öksürüyor, Dr gitsek yıllarca yaptıkları gibi geniz eti büyük o yüzden hasta oluyor kulağı beyine iltihap yapar antibiyotik diyecekler, artık Dr gitmek bile istemiyoruz.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 19:48
HIc mi yazdiklarimi okumadiniz?? Insaf yani.. 1- SAKIN Orta kulak hadislerinde Antibiyotik kullanmayin.. 2- Cok sart olmadikca, ASLA Atesini dusurmeyin. Bagisiklik; ates olmayinca calismaz ve hastalik suresi uzar. Buda tam Turk doktorlarinin arayip da bulamadiklari sahtekarlik ortamidir. 3- Kulak agrisi oldugunda: DAIMA Iliadin DAMLA kullanilacak.. 4- ".. geniz eti büyük o yüzden hasta oluyor kulağı beyine iltihap yapar antibiyotik diyecekler," Dogrudur... Senelerden beri Turk cocuk doktorlarinin ve KBB doktorlarinin ne kadar PUST ve sahtekar olduklarini anlatiyorum.. O bahsi gecen; "Otojen Beyin Absesini" Turk doktorlari KASTEN verdikleri Kulak damlalari ile bizzat kendileri yaratirlar.. Bunlari artik bir ogrenin!!!
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 21:23
Okuyorum hocam yazılarınızı, iyileşmez diyorlar, iki kez oldu bu yıl kullanmadık iyi idi sadece başım dönüyor dedi bu sefer o yüzden kullandık, önceki yıllarda acemilik işte Dr ne derse doğrudur diye uyguladık, son bir yıl sizin her dediğinizi yaptım, şimdi biraz ateşi var, çok ağrıyor diyor iladin sıkıyorum başka birsey yapmıyoruz değil mi
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 21:26
Bebek aspirini versem olur mu
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 21:44
Yani, illede Atesi dusureceksiniz degilmi??? Vermeyin!! Ilac vermeyin.
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2020 Saat 22:24
hocam sizin dediğiniz uygulayalım, inliyor ağrıdan şimdi ateşi var hızlı nefes alıp veriyor, ağladı çok ağrıyormuş, iladin sıktım burnuna, ağrı bu durumda nasıl geçirilebilir.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2020 Saat 02:56
Insallah; Iliadin DAMLA kullaniyorsunuzdur… Sprey bir ise yaramaz. Telas etmeyin. VE Ates+Koku+Pas Takibi yapin.
|
Mesajı Yazan: dapne
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2020 Saat 20:03
Kulak ağrısı şimdi yok, burnu akmaya başladı, yeniden hasta oluyor, iladin günde 2 fis devam ediyoruz. Teşekkür ederiz.
|
|