|
"...cuma aksami acilegittik kan tahlili temiz dedi dktr halsizligi biraz gecti ama bal alerjisi sandim cokkorktum bugun sabahtan beri hastanedeydik beyin ultrasonunuda cektiler " Goruyorsunuz degilmi; Turkiye'deki cocuk doktorlari ne kadar ahlasiz sarlatanlar!! "Beyin US'u HA!!" Bunlar cidden artik sahtekarligi SAPIKLIK derecesine getirdiler. Sizlere yuz bin kere anlattim...... ATES+Agizda pis koku+Dili kaplayan PAS tabakasi yoksa, gitmeyin bu pustlara!! Ayrica da; Kan sayimina bir bakin!! WBC:17'nin altinda ise, muhtesem bir kazik yemissiniz demektir.. Bu pustlarin ne MAL olduklarini hala ogrenememissiniz.. "Kanda enfeksiyon var HA!!!!" Bunlar cidden cok SALAKLAR! Daha Sepsis ile Enfeksiyonun arasindaki farki bilmiyorlar… Enfeksiyonlarda, DAIMA doku satihlarinda mikroplar yerlesmistir. Farenjit'te oldugu gibi.. Kanda enfeksiyon olmasi, doku sathindaki mikroplarin, kana gecmis oldugu durumudur ki, cok agir bir tablodur. Hastaneye yatirilip, damardan Antibiyotik verilmesi sarttir. "Kaninda enfeksiyon olan" bir cocuk, ortalikta gezip oynayamaz.. Diyorum sizlere; bunlar cidden cok SALAK yaratiklar.. Hicbir ilaci kullanmayin.. Bu yasta, ates esnasinda, baska hicbir araz olmadiginda, akla 6.Hastalik gelmelidir. Bu hastalikta, ates duser, dokuntu baslar, hicbir onemi yoktur, hicbir ilac gerekmez. Zavalli Turk Tibbi!!
|