Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fikriniz çok önemli

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64265
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 01:15

Konu: Fikriniz çok önemli
Mesajı Yazan: NehirDefne34
Konu: Fikriniz çok önemli
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2019 Saat 22:29
Kadir bey 2016 Şubat doğumlu kızım öksürük vardı bir gece ateşlendi sabah kulak memesinde nokta şeklinde kan oturması vardı 6-7 tane hasta olduğunda kulak memesinde bu noktalar oluyor bir iki günde geçiyor ama 16 Kasım’da olan bu noktalar geçmişti bu sabah diğer kulağınızdaki memesinde yoğun şekilde noktalar vardı morluk olmuş yaklaşık bi yıldan beri bu şekilde oluyor geçtiği için önemsemiyordum ama internetten araştırma yaptım endişelendim purpura diyorlar bu noktalara plt değerlerine bakmak gerekliymiş bi sürü nedeni olabilirmiş yatın kan tahlili. Yaptıracak ama öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor bu tablo varken kan değerleri yanlış olur mu yoksa hemen plt baktırmalı mıyım teşekkürler Allah razı olsun ,

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2019 Saat 03:51
Oyle hastaliklarda, bu kadar KUCUK alanda bu dokuntuler OLMAZ.. 
Turkiye'de, Saglik ile ilgili BUTUN yazilari, halki korkutmak ve doktorlara kosmalarini saglamak prensibi ile
yazilirlar. Sakin hicbirini kanmayin.. Her suale; olabilecek en kotu durumlarda gore cevap yazarlar. Kan
 Sayimi yapilirsa, WBC ve NEUT dusuk, LYM yuksek, PLT (Trombosit) once dusuk sonra asiri yuksek cikabilir. 

Mesajı Yazan: NehirDefne34
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2019 Saat 09:14
Sabah kulakta döküntüde azalma vardı bir kaç gün hastalık tablosu düzelsin tam kan sayımı yaptırmam yeterli olur mu baktırmam gereken başka bişey var mı sizce vitamin tiroid alerji hormon gibi teşekkürler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2019 Saat 18:56
Hic bir sey baktirmaniza gerek yok.. Kulaginin ustune yattiginda bile bu kadar dokuntu olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat