Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Surekli krup

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64009
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 21:11

Konu: Surekli krup
Mesajı Yazan: meliselaa
Konu: Surekli krup
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2019 Saat 21:58
Hocam merhaba 
Kızım 5.5 yaşında son 1 yıldır neredeyse her ay kurup geçiyor oyle sık sık krup olunmaz dediğinizi duyar gibiyim ama gerçekten krup Yada biz  öyle sanıyoruz ne yapacağımı şaşırdım kaldim doktoru altta yatani bulmak lazim dedi alerji testi deriden polen ve mite alerjisi çıktıcocukdabende perişan urumdayiz oncedende zytrek kullanıyorduk şimdide hiç bişey değişmedi günde 1 airfix vermem istendi vermiyorum pulmicort yap denildi tabiki yapmiyorum. dün decort yaptırdım çok yine  krup zor nefes alıyor iğneye ragmen bugün defalar ca  çok kustu uyuduğunda öksürük birden kesiliyor artık önceleri uyuyamazdi nefesi keskin kokuyor bogazıkırmızı dili paslı ancak ateşi yok Doktora götürdüm klamer 250mg ve illadin verdi boğazı çok kotudedi. bir hafta önce kulagim ağrıyor ve tıkalı dedi.3gün 1 gün arayla illadin damla kullandım 3 4 aydır da uykuda çok fazla dişlerini gicirdatiyor yardımınıza çok ihtiyacımız var.simdiden çok teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2019 Saat 06:10
SAKIN: bunun icin Turkiye'de doktorlara gitmeyin, caniniza okurlar.
Bilhassa "Astenik", ince/uzun yuzlu kimselerde, burun boslugu DAR oldugundan, daha cok gorulur. 
Yastigini yukseltin, odasi SERIN olsun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat