Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat

Bebegimde kabarciklar

Nereden Yazdýrýldýðý: Anne Olunca Anladým
Kategori: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Adý: Çocuk Sað. ve Hastalýklarý Uzm. Dr. Kadir Tuðcu
Forum Tanýmlamasý: (Sorularýnýz ve cevaplarý)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63991
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 17:25

Konu: Bebegimde kabarciklar
Mesajý Yazan: feylesof_sule
Konu: Bebegimde kabarciklar
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2019 Saat 20:04
Kadir hocam merhabalar..
1 yasinda kizimin bez bolgesinde ici su dolu su cicegi benzeri kabartilar farkettim bu sabah ve daha once ayni tarz kabarciklar bir kez daha olmus ve bu sefer hem agzinda da dokuntuler olmus ve hem de atesi cikmisti,o zaman el ayak agiz hastaligi olabilir diye dusunmustum ama suan yeniden ayni tarz kabarciklara bir anlam veremedim acikcasi.Gecen cuma atesli bir hastalik gecirmisti ve suan burun akintisi disinda baska bir sikayeti yok,sizce ne olabilir hocam,bir doktora gorunmeli miyiz?

Cevaplar:
Mesajý Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2019 Saat 20:12
Resim gonderebilirmisiniz?

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2019 Saat 20:34
http://m.YollaYap.com/bbtc/1571333575810.jpg

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2019 Saat 20:38
Bilmiyorum oldu mu hocam ben daha onceleri baska bir siteyi kullaniyordum resim yuklemede🤔 resimler cok net olmuyor ama icleri de hafif sulu ve kabarik

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2019 Saat 20:41
Bikac tanede bacaklarina dogru var

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 05:21
Mikrop kapmis. Tepelerine, bir kulak cubugu ile Batticon surun. Gunde 1 veya 2 defa surun. 

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 08:09
Hocam neden kaynakli mikrop kapmis olabilir 2.defadir olmasi biraz can sikici acikca,ona gore önlem almaya calisayim?Alt bezini hic kakali bekletmem ve islak mendil bile kullanmam disarda acil durumlar haric hep cesme altinda yikar ve havluyla kurularim🤷‍♀️

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 08:40
http://m.YollaYap.com/bbtc/1571376605892.jpg

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 08:42
Hocam bacaginin eklem kisimlarina dogru da var ve bu fotografta poposundaki kabarciklar da biraz daha iyi gorunuyor.Bir de bu sabah itibariyle sanki bir tane ensesinde ve agiz kenarlarinda da kucuk kirmiziliklar olusmaya baslamis gibi henuz fotografta net gozukmuyorlar

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 19:20
Resim cok net degil.
Sucicegi olabilirmi??   Bir gosterin derim. 

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 22:47
Peki hocam yarina ramdevu aldik insallah goturecegiz sabah.
Hocam bu arada buyuk oglumla ilgili sormak istiyorum sayenizde 4 yildir hastaliklarini ilacsiz doktorsuz atlatiyoruz.Dun gece ateslenmeye basladi grip ya da bogazdir diyerek onemsemedil cunku dil uzerinde pas ve koku yoktu sabaha ates hafifledi ve ayakta gezinmeye basladi yalniz bu gece karninin agridigini soyledi ve tekrar ateslendi arada uyanip karnim agriyo diyerek agliyor ve tuvalete hic cikmadi da,apandisit durumlarinda hic kesintisiz bir agri mi olur hocam ne durumda endiselenmeliyiz?

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2019 Saat 22:50
Bu arada oglumuz 4,5 yasinda 17 kg

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2019 Saat 00:34
1- bu yasta apandisit, son derecede nadirdir. Agri DEVAMLIDIR... 
2- Grip+sindirim sistemi sikayetleri= Domuz Gribi serisi gripleri isaret eder. 
SAKIN; Ilac, antibiyotik kullanmayin. 

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2019 Saat 19:52
Kadir hocam tekrar iyi gunler.Size bir sey sormak istiyorum,oglum ateslenince genelde ayaklarinin ve eklem yerlerinin agridigindan sikayet ediyor hep,hatta ayaklari uzerine basamiyor bile,bunun sebebi nedir hocam🤔 ya da ne olabilir

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2019 Saat 19:54
Bu arada gecen gittigimiz kontrollerde kizimin virutik bisey cikardigini ama cok cesidi oldugu icin tam teshis koyamadigini,ogluma ise genzinde akinti var diyerek bir suru antibiyotik yazdi doktor tabiki alip kullanmadik

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2019 Saat 22:28
Virusler, bakteriler gibi bolunerek cogalmazlar.. Insan hucrelerine girer ve o hucrelere, yavru virusleri imal
 ettirirler. Olgunluga erisince de, hucre parcalanir ve virusler yeni hucrelere bulasirlar. Ayrica, kandaki bazi
hucreler, zamanla icinde virus olan hucreleri tanimaya ve onlari parcalamaya baslarlar. Iste bu her iki
hucre parcalanmalari sonucu, Bilhassa yuk binen adelelerde agrilar olur. LDH YUKSELIR.
Zamanla bu hucreler yenilenince agrilari gecer. Bu yuzden, butun Griplerde; Istirahat sarttir. 
Bilhassa; viruslar hakkinda hicbir sey bilmeyen Turk doktorlarina kanip, agri kesiciler, ates dusuruculer
 alip da; ayaklanirsaniz, fena carpilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2019 Saat 22:45
Hocam cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz.Bir gorseniz ates dusurucu ilaclari "donusumlu"nasil kullanmam gerektigini anlatisini sanki tip egitimi degil de ilac kullanma ehliyeti almis..Allah sonumuzu hayir etsin,kimseye guvenemiyoruz

Mesaj Tarihi: 23 Eki 2019 Saat 02:59
Ondan sonra da; "Bagisikligi dusuk." diyerek, "Bagisikligi kuvvetlendirici" diye sacma sapan ilaclar yazarlar. 

Sayfayý Yazdýr | Pencereyi Kapat