Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak temizlugi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63897
Tarih: 13 Tem 2025 Saat 20:01

Konu: Kulak temizlugi
Mesajı Yazan: Haticedmrky
Konu: Kulak temizlugi
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2019 Saat 02:03
Hocam merhaba kulak zarinin patlayip iltihabin akmasindan sonra kulak deliginin gerilerine dogru iltihap kurumus ve oglum.kasiniyo diye geziyo nasil temizleyebilirim bi turlu ulasamiyorum kulaktaki akintiyi yumustacik bi damla varmidir acaba yada nwsil temizleyebilrim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2019 Saat 03:06
Buharli banyo yaptirin, kulaktaki kirler kendiliginden akar.. 
5. parmaginizin gittigi yere kadar iceri girebilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2019 Saat 20:19
Cok sagolun hocam bugun buharli bi banyo yaptirdim ogluma kulagin icindeki kuruyan iltihap tas gibi nerdeyse ve baya geride telefonun isigiyla gorebiliyorum sadece banyodan sonra baktim hala ayni tas gibi kulak cubuguyla yumausamismi diye bakayim.dedim inan taslasmis napicam hocam ben bi cocuk doktoruna goturup yada kbb ye goturup temizletsem mi goturdugum zaman nasil bi tedavi uygulicaklar ona gore mudahale edebileyim cocugs geri donusi olmicak bisey yapmasinlar diye soruyorum hocam.kusura bakmayin nolur yada sizin onerebileceginiz yumusaticak bi damla gibi bisey var mi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eki 2019 Saat 20:26
Kulak agrisi OLMADIGI bir zamanda; Gliserin damlatabilirsiniz. Yan yatirin ve kulak icini Gliserin ile
doldurun ve BEKLEYIN.. 4-5 dakika sonra, kaldirin ve akan fazla Gliserinleri silin. Aynisini obur tarafa uygulayin. 
Gunde 1 defa uygulayin ve kulak kiri akmaya baslayinca da, devam edin. 
Temiz gliserin gelmeye baslayinca, damla isini birakin. 

Mesaj Tarihi: 06 Eki 2019 Saat 20:29
Cok sagolun hocam tesekkur ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat