Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Goz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63698
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:17

Konu: Goz
Mesajı Yazan: cemcivan
Konu: Goz
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2019 Saat 18:07
Saygıdeğer Hocam sabah uyandığımda oğlumun sağ gözünün alt kısmı şişmişti çok değildi yine de dr.gittik enfeksiyon var dedi ve bize LOTEBRA isimli damlayı verdi.2x1 damlatılarak kullanılacak dedi ama reçeteyi okuduğumda kortikosteroid içerdiği için bağışıklığı baskiladigindan yazmış.sadece sabah bir kez damlattim bir de allergi damlasi yazmis ama onu kullanmadim.acaba devam edeyim mi yoksa başka damla mı istesem?oğlum dört buçuk yaşında ne dersiniz hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2019 Saat 19:08
Bu sekil, sadece; alt veya ust goz kapaginda olan sislikler, sivrisinek isirmasi sonucu olurlar.. 
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Kendiliginden gecer. Sadece; hala Kasinti varsa, Fenitil jel,
gunde:2x1 ince bir tabaka seklinde surun. Kasinti yoksa, eli ikide bir, gozune gitmiyorsa, hicbir sey yapmayin. 

Mesajı Yazan: cemcivan
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2019 Saat 19:35
Hocam sizin dediginiz gibi o damlaları çöpe attım sadece fen.jel kullandım ve şişlik indi.Hocam yalnız ben reçeteyi okumadan önce sabah bir akşam bir damla olmak üzere iki kez kullanmış oldum hemen bağışıklık sistemine bise olmaz demi 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2019 Saat 19:57
Yok... O kadardan bir sey olmaz. Ayrica da, goz damlalari ile GENEL bagisiklik sistemini baskilayamazsiniz. 
Lokal olarak, bagisikligi baskilayabilir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat