Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağlarken kasılma morarma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63561
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 09:18

Konu: Ağlarken kasılma morarma
Mesajı Yazan: Unuttum06
Konu: Ağlarken kasılma morarma
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2019 Saat 11:54
Hocam arkadaşımın oğlu 20 aylık ağladığı zaman kasılıp morariyormus nefes alamıyor 2 dakika felan çocuk resmen yok diyor norolojiye gitmeli mi çocuk doktoru kansız olduğu için böyle oluyor demis

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2019 Saat 12:46
Genelde istediği olmadığında yapıyor 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2019 Saat 19:33
2 gundur AYNI sual soruluyor... Okuyun. 

Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2019 Saat 23:15
Hocam inanın her gün okuyorum hatta verdiğiniz cevapları ezberliyorum goremedim soruyu 

Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2019 Saat 00:36
Kusma
Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2019 Saat 20:37
Emedur100 fitil kullanin.Katilma nobetleri kendiliginden gecer. Tek istisnasi; cok onemser ve telas gosterirseniz , bu durum cok hosunagider ve sizi maymun etmek icin devam ettirir. Ilgilenmezseniz, kisa surede birakir.
https://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63470&KW=katilma&PID=1127344&title=kusma#1127344">Mesaj Gör

Mesajı Yazan: Seymaaa
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2019 Saat 15:26
Kadir hocam peki kansızlık sınır halı yaparmi kızımda boyle malesef çokta istahsiz

Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2019 Saat 19:49
Yapmaz. Yapsa idi,  sorardim.. 

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 01:36
Hocam sinirli çocuk için ne önerirsiniz herşeye ağlayan bı çocuk 3 yaşında atarax şurup iyi gelebilirmi veya başka bi ilaç 

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 04:31
Soya cekimdir. Vardir sulalede birisi, cekmistir.
Atarax iyi gelebilir de; hayat boyu Atarax verecek degilsiniz.. Yas ilerledikce , kendisi kontrol altina alabilir. 
Konusun,  iletisiminiz iyi olursa da halledebilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 17:27
Hocam bugün atarax aldım aile hekimi ve eczaneci ne gerek var dediler beyni kötü etkilediğini uyusturur çocuğunu dediler hocam bense bu dönemi ataraxla atlatabilirmiyim diye umuyorum

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 19:36
Hocam bir de illa başlayınca 5 gün kullanmam sartmi ihtiyaç duyduğum zamanlar kullanmak bı verip bı vermemek zarari olur mu ? Hocam ayrıca sizden çok özür dilerim size güveniyorum atarxla ilgili iyi şeyler soylemedikleri için ısrarla size sorduğum icin

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 20:30
O aile hekimi ve Eczaci, her ikiside SALAGIN ONDE GIDENLERI!! Acsinlarda bir; ilacin icini okusunlar!! 
Atarax kullanin. Pahali bir ilac soylese idim, hemen verirlerdi! 
Once bir; 5 gece kullanin, sonuca gore bu sureyi azaltir veya cogaltirsiniz. Dedigim gibi hayat boyu kullanacak degilsiniz. 
Ilacin icini siz de okuyun. 

Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2019 Saat 22:03
Hocam bu akşam yarım  olcek verdim 3 yaş kızıma hafif nezle ama çok ağır degil. Daha önce size danışarak sipraktin vermiştim oda sinir yapmıştı. Siprektinle ataraxin içeriği aynı yazmışsınız eski maillerinizde ataraxin sinir yapma etkisi var mı? Sinir yaparsa hemen birakmalimiyim 

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2019 Saat 04:48
Ayni degil, yakin..  Sinirlilik hali yaparmi?? Denemeden bilemezsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat