Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boynun arkasında ağrı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62883
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 14:00

Konu: Boynun arkasında ağrı
Mesajı Yazan: cidem
Konu: Boynun arkasında ağrı
Mesaj Tarihi: 02 May 2019 Saat 22:00
2012 mart doğumlu kızım dün boynum ağrıyo dedi. 2017 de de aynı bu şekilde boynu ağrımış hatta tutulmuştu her gittimiz Dr menenjite yordu hiçbişey çıkmamıştı. Dünkü ağrı bugün arttı şuan dokundurtmuyo ateşide 38 e yaklaştı. Uyuyo arada sıçrayıp ağlanıyo yatıyo tekrar. Ne önerirsiniz kadir bey dra gitmenin devamı belli aciller stajyer dolu denek olmaktan bıktık. Boğazınında acıdını söylediği için hafif acılı çorba ıhlamur felan içirdim. Dolven vereyim diyorum ama siz ne yapmamı önerirdiniz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 01:22
Menenjit ile alakasi yok.. 
Yuz bin kere de anlatsam faydasi YOK.... Ates +Agizda koku+ dilde pas degerlendirmesi yapin.. 

Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 15:32
Kadir bey boğazının resmini çektim. İltihap gibi duruyorlar değilmi fibrin tıkacı bu kadar büyük olmaz sanırım.

http://m.YollaYap.com/bbtc/1556886576345.jpg

Dr gitmedik evde iyileştirilirmi iltihapsa. Boynunun tutulması bundan olabilirmi yutkunmadada zorlanıyor.

Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 19:02
Enfeksiyoz Mononukleoz'a benziyor. 1 hafta ates ve tek tonsillar uzerinde, ifrazati yapar, Kan sayiminda,
Monosit degeri yuksek cikar. 
Bir tedavi gerekmez, kendiliginden iyilesir.
Bazi kimselerde, hayal gormeler ve denge bozukluklari olabilir. Hic bir onemi yoktur. 
Turk doktorlari bu hastaligi duymamislardir, sakin verecekleri ilaclari kullanmayin. 

Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 19:50
Evet kadir bey dün gece uykusunda birşeyler söyledi. Hayal görmeler dediğiniz bu şekilde mi. Ya size Allah ömürler versin varmıdır sizin gibi bi Dr.

Mesaj Tarihi: 03 May 2019 Saat 21:45
Cok farkli sekillerde olabiliyor.. Hatta; annesina bakip, gulen veya korkan cocuklari biliyorum.
Eskiden beri olan bir hastaliktir.. "Cin cikartma" ile tedavi ettikleri kimseler, bu hastalardir.. 
Nasil olsa, kendiliginden duzeliyor ya, uydur-uydur gitsin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat