Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dalak buyumesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62851
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:21

Konu: Dalak buyumesi
Mesajı Yazan: Mahmure
Konu: Dalak buyumesi
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 17:05

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mahmure
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 17:34
Hosgeldiniz doktor bey sizi cok aradik sizi yegenim icin rahatsiz ediyorum 7yasinda erkek 1.30cm 28 kilo Ates ve burun akintisi istahsizlik ve halsizlik sebebiyle doktora gidilmis ve test yapmadan  dolven ,ventolin (geniz akintisi varmis oksuruk yokmus ama bu akinti sikistirir nefes alamaz siz baslayin ventolini denmis) , klamoks600 verilmis eve gonderilmis sadece klamoksu 5gun kullanmislar halsizlik istahsizlik ve ara ara ates devam edince tekrar gidilmis ve test yapilmis okulda bile surekli yatip uyuyormus 1 ayda 2 kilo vermis hicbirsey yemiyormus doktor bey ultrasonda dalakta buyume tespit edilmis doktor sonuclar hakkinda hicbirsey soylemeden ayni ilaclari tekrar kullanin kutular bitince hastalikta gecicek demis annesi dalak buyumesine cok onem verdi telas yapti degerli yorumlarinizi bekliyorum doktor bey 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2019 Saat 18:56
HEMEN, butun ilaclari kessinler.. yoksa bir turlu iyilesemez..
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor, US'da tesbit edilen, o kadarlik;  "Dalak buyumesi" hicbir hastalik icin
 manidar degildir. Sakin cocuk doktorlarinin yalanlarina kanmayin. 
Alt tarafi, basit bir Grip geciriyor.. Goruyorsunuz degilmi, basit bir gribi bile ne kadar icinden cikilmaz 
hale getirmeye calisiyorlar. Buna sadece; sahtekarlik degil, ilaveten; ahlaksizlik denir.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat