Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun kanamasi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62470
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 09:57

Konu: Burun kanamasi
Mesajı Yazan: Aslihumabaris
Konu: Burun kanamasi
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2019 Saat 12:54
Hocam kızım 3 yaşında 14 kilo. Kızımın burun kanamasini daha öncede size sormuştum kuruluktan olur demiştiniz. Bu aralar hemen hemen her gün gece yada sabaha karşı burun kanamasiyla uyanıyor tedirgin olmaya başladım hocam. Çoğu zaman tek taraflı oluyor kanama sol delikten akıyor yani. İncelediğimde sol burun deliğinin içinin diğerinden biraz daha şiş olduğunu gördüm . Önemli birşey midir ne yapmalıyım ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2019 Saat 19:45
Sol burun deliginde, muhtemelen, Grib'e bagli odem var!  Tikaniklik hissi ile burnunu karistirip, kendisi
kanatiyor.  Gece bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin, Serum fiz ile burun temizligi 4 saatte bir  (uyanik 
iken) yapin. 

Mesajı Yazan: Aslihumabaris
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2019 Saat 02:12
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için hocam. Son zamanlarda grip gecirmedi hiç en son 2 ay önce olmuştu. Ozamandan kalma ihtimali varmı ? Burun damarları çatlak olabilir dedi aile hekimi o yüzden size soruyorum hocam .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2019 Saat 05:27
 "damarlari catlak" olsa, sizinti seklinde devamli kanama olur. LAF!!!  Ne onerdi?? 
Siz once benim dediklerimi yapin. Hele birde, tirnak altinda kan izi varsa, kesin kendisi kanatiyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat