Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62447
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 08:09

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: Minelmelis
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2019 Saat 22:57
Hocam kolay gelsin.9 aylik bebegim dolu dolu öksürüyor ve sürekli kusuyor balgamlı bir şekilde.acaba ankarada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varm?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2019 Saat 00:24
Yok... 
Oksuruklu hastaliklar tablosunu inceleyin, yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 02 Şub 2019 Saat 21:11
Hocam aslında bebeğim grip olmuştu.esimin ısrarıyla doktora götürdük.sizin vermeyin dediğiniz peditusu verdi.bizde mecbur kullandık.simdi boğuk bir öksürük var.cok fazla öksürmüyor.yani öyle uyutmayacak bir öksürük yok.ama öksürük sesi bir garip.kesik ve boğuk öksürüyor.en son doktor diğerinde bir şey yok ama bu hastalık hızlı ilerler dedi. ventolin buhar verdi.gunde 4 kere 1.3 ml ve içine birazda serum fizyolojik ekliyoruz.ventolini kullanmaya dün başladık.değisen sadece artık kusmuyor.öksürük sesi aynı.ateşi yok ama yanakları özellikle alnı çok sıcak.birde yanaklarında kırmızı isilik gibi şeyler çıktı.acaba ventolinin bir etkisi mıdır.öksürük için ne yapsak.acaba prebron mu kullanmalıyız

Mesaj Tarihi: 02 Şub 2019 Saat 21:20
Birde zatiden yazdı doktor alerji olabilir diye.ama ben sizden öğrendiklerimle bu tuzağa düsmedim.alerji olduğunu düşünmüyorum. Evde birkaç kişi gripdi belli ki onada geçti dedim.ozaman kullanmayın dedi.

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2019 Saat 00:21
Kesinlikle Grip..
Dunya'da bir tek Turk cocuk doktorlari, 9 aylik bir cocuga; oksuruyor diye Allerji diyecek kadar aptaldirlar.
Illaki o kahrolasi allerji ilaclarini verecekler.. 
Peditus'u HEMEN KESIN!! 
Sakin o Astim ilaclarini da kullanmayin.. Bunlar resmen Allerji manyagi!!! 
Astim diyemiyorlar, allerji deyip, gene astim ilaclarini dayiyorlar.. Bu kadar da ahlaksizlik olmaz!! 

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2019 Saat 00:40
Ahh hocam şimdilerde ancak herkese antibiyotik yazma isinden vazgeçtiler.2 sene önce bir doktor söylemişti;doktorlarla bir toplantı yapıp fazla antibiyotik yazmayın diye toplantı yapılmış.simdi doktora gidince hemen hastalığınız viral antibiyotik gereksiz diyorlar.peki bunu neden daha önceden hiç soylemiyorlardi.insallah yakın zamanda bu alerji olayindanda vazgeçerler.peki hocam peditusu kestim şimdi.ama bir hafta kadar vermiştim güne 3 kere yarım ölçek.bir zararı olmuş mudur? acaba cigerine indi mi?her ihtimale karşı prebron kullansam mi?

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2019 Saat 04:02
Sadece cok oksururse; sicaksu buhari uygulayin.. 
Tabiatin isine ne kadar cok karisirsaniz, basiniz o kadar cok belaya girer.. 
Ates ve Oksuruk Tablolarini inceleyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat