Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sahtekarlığın bu kadarına pes

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62258
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 02:04

Konu: Sahtekarlığın bu kadarına pes
Mesajı Yazan: tnl
Konu: Sahtekarlığın bu kadarına pes
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 00:47
Bu artık sahtekarlıgın kaçıncı safhası bilmiyorum ..   
Doktorumuza :
Yurt dışında tanıdıklarımız bronşiolit, bronşit , virüs vs olduklarında nasıl iyileşiyorlar biliyormusunuz? Diye sordum.
Serum fiziyolojik , çay falan mı sadece? Dedi
Evet dedim , bizeyse bin bir tane ilaç veriyorsunuz aynı hastalıklara...
Cevabı ne olsun istersiniz - Yurt dışında hava çok temiz, burada hava kirliliği var , yaşam koşulları farklı , o yüzden onlar ilaçsız da iyileşiyor . Ama biz böyle bir tedavi uygularsak iyileşemezsiniz ve çok daha kötü olursunuz emin ol , cevabını patlattı..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 04:40
Bilmezmiyim!!! Kendileri,  "cevap patlatmaya", "Antibiyotik patlatmaya" , "Astim teshisi patlatmaya" cok
 meraklilardir!! 
Einstein ne demis???  "- Sonsuzlugun  sinirsiz oldugundan emin degilmi, ama aptalligin sinirsiz oldugundan
 eminim.."   Hele birde Turk doktorlari ile karsilassa idi…………...  

Mesajı Yazan: Gamze kacal
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 10:35
Peki hocam annelerin bu doktorlara tapmasi doktor verdiyse tabiki içilecek demesi 3 yaşında bir çocuğun bir yılda 10 şişe antibiyotik icmesi ben bunları duydukça kahroluyorum yardım etmeye çalışıyorum doktordan iyimi bileceksin başka türlü geçmiyor gibi laflar duyuyorum okadar çok ki bilinçsiz anne bol su için böbrekler süzer antibiyotigi diyen bile var ne olacak bu Türkiye'deki çocukların hali çok üzülüyorum

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 18:58
Ne demisler!!! "Boyle basa, boyle tarak!!"...Bu millet bu zeka seviyesinde olmasa idi, bu sahtekar doktorlar
 bu kadar; futursuzca ve  yaygin is yapabilirlermi idi??

2-3 sene evvel, bu doktorlarin verdigi: Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni anda (recetede yazili diye) iciren
aileler, gorduler EBELERINI... Cocuklari ya; Karaciger yetmezliginden OLDU, ya da Karaciger nakillerine
 gittiler..   NE Universitelerin, ne de Saglik bakanliginin umurunda bile olmadi!!  
Zaten piyasadaki bu assagilik sahtekarlari peydahlayanlar ve tesvik edenler BUNLAR!!  
Halk derdini kime anlatacak??   Halk;  "Gozlerimi kaparim, soyleneni yaparim.." kafasinda.. 
Turk milleti, zaten millet olarak okumayi ve ogrenmeyi sevmez, okusada cogu okudugunu anlamaz… 
O yuzden, benim aydinlatabildigim,  ulke capinda cok kucuk bir zumredir. 
Sakin kendinizi uzmeyin, ugrasmayin.. Bir kere soylersiniz, zaten anlayacak olan anlar.. Geri kalanlari 
benim basima sarmayin..

"Bobreklerden suzulme hadisesine " gelince!!! 
Bakin daha hala anlayamamislar!!   Hadise, bobreklerden suzulme degil.. 
Ayrica da; HER antibiyotik bobreklerden atilmaz.. Kesin bunu, cok AHMAK bir doktor yumurtlamistir.. 
Antibiyotikleri cogu; karacigerde parcalanarak atilir. 
Bactrim gibi ilaclar ve bazi antibiyotiklerin bir kismi bobreklerden atilir.. 
ZATEN, bu yuzden, HER Antibiyotik  IYE hastasina verildiginde, Karacigerde parcalaniyorsa, bir ise yaramaz..
 Hangi ilaclar bobrekten aktif olarak atilir, bunu bilen doktoru Tip fakultelerinde bile bulamazsiniz. 

HADISE:  Her atesli hastaya antibiyotik verilerek, BAGISIKLIGIN olusmasina MANI olunmasidir..
Tabii, ondan sonrada,yok; -Bagisikligi zayif.", yok; "Bagiskligi gelismemis."  diyerek bir cuval ilac 
yazarlar.. 
Turkiye'de, hata yapan, sahtekarlik yapan doktorun, durust doktordan daha iyi is yapmasida bu kafa
yapisindaki  HALK  sayesindedir.. 

Mesajı Yazan: yesimuzman
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2019 Saat 23:10
Sayın tnl
Kusura bakmayın buradan yazdım ancak benzer bir konu olduğu için hemen paylaşmak istedim. Durum gerçekten çok ama çok vahim Kadir bey. Bugün akşam haberlerinde 4 aylık bir bebeğin nasıl ölüme gittiği ile ilgili haberi dinleyince inanın ağlamaktan harap oldum. Çünkü baba şöyle anlatıyor:"Kızımı öksürük ve burun akıntısı ateş şikayeti ile doktora götürdük. Hastaneye yatması gerekli dedi doktor zatürreolmuş  olmuş.15 gün hastanede kaldık. Hava filan vermişler,!!! Kızımı aldığıımda kolları delik deşikti. Kızımızı eve alıp geldik ama hiç haliyy yoktu rengi de solmuştu. Gece beşiğine yatırdık. Sabah ou uyandığımızda beşiğinde ölmüştü "
Kadir bey gerçekten çok ama çok vahim bir durum  Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam  Hele şu " HAVA FİLAN VERMİŞLER "cümlesini duyduğum an inanın sahtekarlığın 3 safhası ile ilgili yazdıklarınız gözümün önüne geldi. Nasıl olabilir böyle birşey ? 4 aylık bir bebeğin hayatından daha mı kıymetli elde edecekleri şey herneyse ???!!!!! 
Çok ama çok üzgünüm. .. Art niyetli düşünmek istemiyorum ama ... Neyse... Sadece siz de bilin istedim.... 
Sevgi ve Saygılarımla... 
Yeşim Uzman 

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2019 Saat 03:31
Maalesef,  "OLUM",  Sahtekarligin 4. Safhasi oluyor, ona da yapilacak bir sey yok.. 
Bu millet akillanmadigi surece (zira bu sahtekar Turk doktorlarinin duzelecekleri yok) daha cok bu sekilde
 Bebek olumleri ile karsilasacaksiniz..
Her yeni nesil doktor, bir evvelkinden daha, CAHIL, daha SAHTEKAR ve daha APTAL ve daha VICDANSIZ 
olarak peydahlaniyor. 

O yuzden, sizlere; oksuruk veya Grip sikayetleri ile Turkiye'de doktorlara gitmeyin diyorum.. 
Kesin 4 aylik bebege; Ventolin ve Kortizonlari dayamislardir. Birde devamli tahlil diye, asiri miktarda
 KAN alindi ise, Bebek, kansizliktan olmustur.. Aile, bir baksin bakalim, kac defa kan tahlili yapilmis!!!

Mesajı Yazan: yesimuzman
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2019 Saat 05:46
Kadir bey
ALLAH size sağlık sıhhat versin. Her zaman dua ediyorum size... İyiki varsınız. Sizi etrafımdaki herkese ama herkese anlatmaya çalışıyorum dinleyen oluyor dinlemeyen de ... Ama ben devam ediyorum anlatmaya Aile ne kadar takipçi olur bilmiyorum ama eminim hastane buna bir kılıf çoktan bulmuştur ...
Değerli vaktinizi aldım kusura bakmayın ancak özellikle paylaşmak istedim ki bu yeni nesil doktor bozuntuları ve sağlık sistemindeki gözü dönmüşlük bir kez daha anlaşılsın diye !!
Sizi çok seviyorum.
Saygılarımla
Yeşim Uzman 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat