Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sivilceler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62239
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 00:43

Konu: sivilceler
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: sivilceler
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2019 Saat 21:41
Hocam Merhabalar sizi gereksiz yere meşgul etmek istemiyorum ama inanin artık tek size güvenimiz kaldı. kizim ergenlik çağına geliyor sivilceler başladı içi bazen dolu oluyor bazen dolu olmuyor yagli baharatli seyler cok tuketmemesine dikkat ediyoruz cips vb seyleri hic yemiyoruz. ama bu sivilceler icin doktor kurutucu kremler verdi onlar sizce dogru cozum mu sizde biliyorsunuzdir piyasada olanlardan kremler. yoksa sıkıp sivilcenin icini boşaltsak iz mi kalir yüzünde olunca insan bilemiyor iz kalsin istemiyoruz sağolun 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2019 Saat 03:24
Temiz bir sekilde o ici dolu olanlarari (mikrop kaptirmadan)  bosaltabilirsiniz..
EGER, bu sivilceler, asiri sekilde varsa; ( VE 10 yasindan buyuk ise) Tetra kapsul250, gunde:2x1 alsin. 

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2019 Saat 06:37
hocam bur tane buyuk var ici doluydu ama kremler sanirim bu etkiyi yapti içi blok hal almış boşaltamadım kabarık halde duruyor içi dolu gibi ama sıkınca bosalmıyor boyle durumdakilere ne yapalim cok  tesekkurler sağolun 

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2019 Saat 07:37
Bir sey cikmiyorsa, ellemeyin. 

Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 08:08
4GP.ME/bbtc/1548219840317.jpg
hocam merhabalar umarım iyisinizdir sivilcenin son hali bu ne yapalim gecer mi acaba sağolun iyiki varsınız sağlıkla kalın inşallah 
siz bu emeği vermeseniz cok insan zayi olacak buna eminim ulkede maalesef içi boş çok doktor türedi sizin gibileride maalesef kaybettik.

Mesaj Tarihi: 23 Oca 2019 Saat 19:17
Ellemeyin, kurcalamayin, hicbir sey yapmayin....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat