Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş Sonrası Göz Kızarıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61922
Tarih: 07 Kas 2025 Saat 17:17

Konu: Ateş Sonrası Göz Kızarıklığı
Mesajı Yazan: İstanbul
Konu: Ateş Sonrası Göz Kızarıklığı
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 22:32

Hocam fotoğraflardan çok net görülmesede 1 gece alından 39 derece ateşten sonra gözleri kızarık şekilde uyandı. Karşıdan bakıldığında bu kızarıklık bariz belli.Gözün kenar ve alt kısımlarına doğru artış gösteriyor.
Çocuk doktoru randevumuz vardı kontrol amaçlı, o doktor gördü ve çapaklanma yoksa ve adenovirüs salgını var tehlikeli olabilir diyerek göze yolladı. Göz doktoru iltehap var diyerek TobraDex  0,3/0,1 göz damlası verdi.Size danışmadan kullanmak istemedim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 23:01
Tobrex gerekmiyor.. Tobrased yokmu??? Niye daha pahali olan Tobrex'i aliyorsunuz?? 
Hayret; Viruslarin varligini ogrenebilmisler nihayet!! 
Tehlikeli filan da olmaz.. Resmen sizi PASLASMIS!!! 
Sadece gunese cikmasin, kendiliginden iyilesir. 

Mesajı Yazan: İstanbul
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2018 Saat 23:45
Hocam selamlar, cevabınız için teşekkür ederim. 10gün önce çapaklanma ve şimeden dolayı tobrased kullandım. 3 gün kulla dık, ilaca başladığımızın ilk günü düzelme olmuştu,ilacı uzatmadık. Bu görüntü çok daha farklı.Siz tobrased diyorsanız onu alırım.
Özellerde ki paslaşma olayonı bildiğimiz için devlet hastanesine başvuruyoruz. Ama onunda tek iyi yanı bedava tahliller :))

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2018 Saat 04:48
Merak etmeyin.... Orada da; Performans ayagi ile Devlete , dolayisi ile gene halka kazik atiliyor.. 
Devletin'de umurunda bile olmadigi icin, "Toplum icin", Saglik cok daha pahaliya maloluyor. 'Nereye giderseniz
 gidin, devlet tezgahi oyle guzel kurmus ki, kurtulusunuz yok, hep kazik yiyeceksiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat