Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Idrarda kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61614
Tarih: 31 Eki 2025 Saat 07:49

Konu: Idrarda kan
Mesajı Yazan: brkay
Konu: Idrarda kan
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2018 Saat 18:32
Hocam merhabalar. 2014 ocak doğumlu18.5 kg agirligindaki oglum, iki gün önce gece idrarını acılı şekilde yapmaya  başladı.ertesi gün kreşten aldığımda devam ettiğini gördüm.kesik kesik ve son damlalarında kan görünce çocuk acile gittik, ilk resim ilk idrar tahlili,bu tahlil sonucu ikinci tahlili gerek görerek ayrica kan tahlili de yaptilar.sonuclari size gonderiyorum. Zimaks antibiyotik verdiler ve çocuk nefrolojiye yönlendirdiler,ultrason istediler. Ayrıca iki gün sonra da idrar kültürü çıkacak, endişelendik baya, değerlendirmenizi rica ediyorum. Nitrit negatif ama bu kan neden oluyor. Ayrıca bugün idrarını yaparken acıları azaldı,kan da gelmedi. bide sizin dediginiz gibi sabunlu suda oturma da yaptık.
4GP.ME/bbtc/1542381334418.jpg
4GP.ME/bbtc/1542381419414.jpg
4GP.ME/bbtc/1542381470207.jpg
4GP.ME/bbtc/1542381523927.jpg

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2018 Saat 19:53
Tas veya Kum dusuruyor.. 
Aptallar, bu kadar Test'e ne gerek vardi?? Bari birde "Gebelik Testi" isteselerdi!!!!! Bir o eksik kalmis!!
Bol su icirin. 
SAKIN Kultur sonucuna inanmayin.. Zaten erkek cocuklarinda kizlardaki gibi Sistit OLMAZ.. Aptal bunlar!!
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Turkiye'nin cocuk doktorlari ; Ya Allerji derler, yada antibiyotik dayarlar..
Zekalari ancak buna yeter… 

NOT: Goruyorsunuz degilmi, idrarda hakiki bir kanama oldugunda, nasil; Idrarda Protein:++ oluyor.. 

Mesajı Yazan: brkay
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2018 Saat 18:57
Hocam merhabalar. 3 günün sonunda çıkan idrar kültürünü ve ultrason sonucunu da size gonderiyorum. Yorumlarınıza sunuyorum. Ayrıca bu sonuçlara göre 10 adet 200 ml olacak sekilde amikozit iğne yazdilar.Vücudunda dirençli bakteri varmis. Size danışmak istedim.
4GP.ME/bbtc/1542642421355.jpg
4GP.ME/bbtc/1542642516206.jpg

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2018 Saat 20:10
SAKIN o geri zekali sahtekara inanmayin!!! 
O ureyen bakteri, disarden kirlenme sonucu bulasan mikroplar.. 
O yuzden bu kadar direncli cikiyorlar..
SAKIN Antibiyotik vermeyin… 
Salak!! Birde Igne vermis!!!  Sakin ha..... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat