Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yüksek Kan değerleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61205
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 19:09

Konu: Yüksek Kan değerleri
Mesajı Yazan: tnl
Konu: Yüksek Kan değerleri
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 16:32
Merhaba hocam . 5.5 aylık bir oğlum var. Anne sütü ile besliyorum, şu an 9.800gr 72sm , 2 hafta önce ek gıdaya da başladık . 4 aylık aşılarını ayın 4ünde yaptık ( bayagı geçe kaldık ) ve ayın 5inde kan tahlili yaptırdı doktoru . değerler hiç iyi çıkmadı ,çok endişeliyim. Ablası 7 yaşında ve abisi 2.5 yaşında hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı değerleri . Acaba diyorum aşılar mı etkiledi , ne zaman tekrarlasam .
Kan tahlillerimizde yüksek çıkanları yazıyorum . Tr de yaşamıyoruz

Wbc 16.77
Lym # 8.29
Lym% 50.40
Eos # 0.97
Eos % 5.90
Plt 487
PCT 0.49
P-lcc 123

Sizce endişelenecek birşey var mı ? Kötü bir hastalık söz konusu olabilir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 18:58
  "....kan tahlili yaptırdı doktoru . değerler hiç iyi çıkmadı ,çok endişeliyim."

Senin doktorun, cok ahlaksiz bir SAHTEKAR.. Bunu aynen kendisine ilet!!! 
Salak; daha 5,5 aylik bebekjlerin normal kan degerlerini bile bilmiyor..
O Allahin geri zekalisina iletin, 5,5 aylik bir bebegin Kan degerleri, "Eriskin Referans Araliklari"ile 
mukayese edilemez..Acsin da bir kitap okusun.. Tabii hic bir Tibbi kitabi varsa!!!
Hangi ulkedesiniz?? Kesin eski Kominist ulkelerden biridir. Onlarda da, Turkiye'de oldugu gibi halki
 kandirmak icin, 2 senede doktor diplomasi verirler.. 

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 19:01
Bulgaristan’da yaşıyoruz ve burda 6 aylık her bebeğe kan ve idrar tahlili yaptırıyorlar . Değerler normalin üzerinde olduğundan da 2 hafta sonra tekrar yaptıracağız diyor . Lösemi vs gibi bir şey var diye içim içimi yiyor

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 19:07
Nasil da bilirim!!!  Kongrelerde, kendilerini hemen belli ederlerdi… Bir tek bizim okuzlerle cok iyi anlasirlardi.. 
1- Kesinlikle Losemi YOK...
2- Kesinlikle, baska bir Kan hastaligi yok..
3- Demir tedavisi gerekmiyor.. 
4- Kesinlikle; antibiyotik gerekmiyor.. 

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 19:14
Hemoglobin iyi zaten 118 . Çok teşekkür ederim , Allah sizden razı olsun ve çocuklarımızı hastalıklardan uzak tutsun ! Çok teşekkür ederim ! Büyük oğlum 2.5yaşında 3 defa hasta oldu ve her seferinde antibiyotik yazdılar . Çok şükür sizin yazılarınızdan bayagı bilgilendim ve her seferinde antibiyotiksiz iyileştik !

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2018 Saat 19:27
Eosinofiller alerjiden dolayı yüksek çıkabilir mi acaba ?

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2018 Saat 04:37
Cikabilir de; %5,9 ile bir yorum yapilamaz. 

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 14:10
Merhaba hocam . Oğlum 1 haftadır ateşli . 1 defa 38.3 çıktı geçen cuma, sonra hep 36.5-37.3 arasında gelip gidiyor . Yeniden kan tahlili yaptım wbc yine 16 , plt 660 , crp 8 . Doktoru bogazı kırmızı dedi , sonuçlar da enfeksiyon gösteriyor dedi . İzorex yazdı . Sizce ciddi birşey olabilir mi ?

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 18:39
Bu arada Mo 9% 1-11% olması lazım , o iyi. Ama Mo # 1.47 0.80kadar olması lazım . 7 aylık bebek için plt 666 yazıyor , 668 bizimki

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 18:40
Bu arada Mo 9% 1-11% olması lazım , o iyi. Ama Mo # 1.47 0.80kadar olması lazım . 7 aylık bebek için plt 666 yazıyor , 668 bizimki

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 19:32
İçimde hep bir korku var ya lösemiyse diye

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 19:44
Hic mi yazdiklarimi okumuyorsunuz??? 
Turkiye'deki laboratuvarlarin cogunlugu SAHTEKARDIR.. Kendileri gibi sahtekar doktorlarla isbirligi yaparlar
 ve bunun icin de, cocuk kan degerleri yanina, Eriskin Referans Araliklarini yazarak, sanki Turkiye'de butun
 cocuklar anemik veya Losemili  imis gibi, veya antibiyotik gerekiyormus gibi;  SAHTE raporlar verirler.. 
Bu sahtekar laboratuvarlara gidip de, bir seferde saglam cikanlar, yok gibidir. 

Cocugunuzda, HIC BIR SEY YOK!!!  Sakin bu sahtekar doktorlarin gazina gelmeyin.. 
Yazilarimi okuyun, zira ben biktim artik bu sahtekarliklari aciga cikarmaktan ama bu sahtekarlarda 
utanacak yuz bile yok..
Ayric da, bu sahtekarliklarda basi cekenler: Universiteler ve saglik bakanligidir… Bu sahtekarlar, bu 
makamlardan guc aliyorlar.
Zaten; Turkiye'deki butun saglik kuruluslari, yabanci "Finans kuruluslarina" satilirken, devlet bunlara 
guvence verdi.. Bu guvence ile bu sahtekarliklari yapiyorlar.. 

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2018 Saat 19:48
Evet , sürekli okuyorum hocam , herseyi tek tek , ama gene de bu sonuçlar içimi yiyor . Wbc 2 ay önce de şimdi de 16 iki ayrı laboratuvar da. Monosit ve plt yüksekliği de eklendi. Bir de crp yüksek olunca hepten endişelendim. 37.2 ateş normalmidir ki ? Bu arada 1 ay oldu ara ara kusuyor , yediği mi çok gelir bilmem ama son 3 hafta önce 10.600dü hala okadar . Yediği çok gelse kilo alır diyorum

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2018 Saat 10:13
Hocam büyük oglumun (2y7ay) crp si 75 çıktı, bunun üzerine doktor Zinnat yazdı , ama alerji yaptı , napıcamı şaşırdım.. genel durumu iyi , artık ateşte kaldırmıyor dünden, hafif öksürük var, ve boğazı beyaz beyaz ..

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2018 Saat 19:30
O doktor, salagin teki!!!  Tek basina CRP ile is yapiyor.. Tipik bir Turk doktoru!!
Yazilarimi okusa idiniz, bu sahtekarin tuzagina dusmezdiniz..:
ATES +Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS olursa; Antibiyotik gerekir.
Bunlardan biri bile yoksa, Antibiyotik verilmez.
Ama bu sahtekar Turk doktorlari, her hastaya antibiyotik yazabilmek icin her turlu pustlugu yaparlar..

Kan sayimi yapildi ise; WBC degerine bakin.. WBC:17'nin ustu Antibiyotik verilir..

CRP; doku yikimi olan Griplerde bile yukselir.. Cocuk doktorlari genelde, aptal olduklarindan bunlari bilmezler.

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2018 Saat 11:28
İlginiz için teşekkür ederim . Wbc 14 çıktı . Agızda kötü koku vardı bademcikleri beyaz beyazdı. Şimdi geçti sadece öksürük ve nezle kaldı . İyi ki varsınız

Mesaj Tarihi: 16 Kas 2018 Saat 23:24
Hocam yine rahatsız ediyorum , ama kafayı yemek üzereyim. Bugün 8 aylık oğluma yeniden gündeme tahlil yatırdık . Ayın 2sinde kan tahlilleri wbc 17çıktı , crp 8 . Ayın 5inde wbc 12.50 düşmüştü,crp 6 , şimdi yeniden 15e çıkmış wbc , crp ise 20 . 3 hafta oldu bir türlü iyileşemiyor . Sürekli burnunda hırıltı, ordan da gelen öksürük ( uyurken ve sabah kalktığında ). Ara ara ateşini ölçüyorum - bir 37.2 çıkıyor , yarim saat sonda 36.6 . Sürekli oynuyor .Ne yapıcamı şaşırdım artık. Bu arada geçen Pazartesi zinat başlattı doktoru , ama 5 günde 10 dozdan ancak 2-3ünğ kusmadı . Geri kalanını kustu. Ama antibiyotik başlamadan önce 1 ay boyunca her gün 1 ya da 2 defa günde bütün yediklerini agzından fışkırırcasına kusuyordu o kusmalar kalmadı, ve 1 ay kilo almazken , 1 haftada 300gr aldı .

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2018 Saat 00:16
Ne desem bos…. Anlamamakta Israr ediyorsunuz..

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2018 Saat 15:21
Evet ama çocuk resmen 3 haftadır işkence çekiypr . Rahat nefes alamıyor uyurken, köh köh öksürüyor. Ve bu kan tahlilleri de beni resmen yıkıyor Büyük oğlum ve kızım 1 buçuk yaşından sonra ilk defa usta oldular , ama bu çok minik daha , napıcamı bilemiyorum 😐

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2018 Saat 15:24
Yaşadığımız yerde herşeye antibiyotik veriyorlar . Onları dinleseydim büyük oğluma ve ablasına en az 5 antibiyotik vermem lazımdı senede. Ki kızım 314 yıldır hiç içmedi , büyük oğlum da bu yaşına kadar içmedi . Ama bu kan tahlilleri kafamı karıştırıyor

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2018 Saat 19:01
Tahlillerde bir sey yok... Niye anlamiyorsunuz?? 
O kadar anlatiyorum… Kullandiklari "referans araliklari" ERISKINLERE AIT!!!!  O yuzden sanki hastalik varmis gibi gozukuyor ama yasina gore NORMAL.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat