Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Emmeme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61082
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 17:48

Konu: Emmeme
Mesajı Yazan: Zeynep0646
Konu: Emmeme
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2018 Saat 22:15
Merhaba hocam 85 günlük bir kızım var 40. Haftada 3670 kilo gram 50 cm doğdu 3500 düştü ilk ay 4500 olmuştu herşey gayet iyiyken 20. Günden itibaren çok zor emzirmeye başladm sürekli ret etmeye başladı bu durum giderek artıyor 2 ay kontrolünde 5300 geldi sonra 25 günde sadece 250 gram aldı aşı için gittiğimizde boyu 60 cm dediler ne kadar doğru bilemiyorum. artık meme ağzına gelmeden çığlığı basıyor hiç mama vermedim vermemek için de direniyorum yapabilirim lütfen bana yardım edin :(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2018 Saat 05:11
200 gram fazlasi var.. SIZ memeyi teklif etmeyin, o aciksin ve istesin, o zaman verin.. 
SAKIN Turk cocuk dokrorlarinin hic bir dediklerine inanmayin. Bilhassa, "yok,3 saatte bir , yok 2 saatte bir
 emzirin" sacmaliklarina sakin kanmayin. Cocugunuz o doktorlardan daha bilinclidir. 

Mesajı Yazan: Zeynep0646
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2018 Saat 09:47
Hocam şu anda bulunduğumuz yer çocuk sıcak bezleri genelde kuru oluyor çiş az yapıyor hatta bir kaç kere pembelik vardı bezinde buda bende doymuyor mu acaba düşüncesi oluşturdu ama iki üç güne bir yapsada kakası katı değil

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2018 Saat 17:52
Cok terleyerek, su kaybediyor ve koyu idrar yapiyor.. Aralarda su teklif edin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat