Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60856
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 07:02

Konu: oksürük
Mesajı Yazan: Nefise10
Konu: oksürük
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2018 Saat 18:08
hocam slmlar yazılrınızı okuyorum takip ediyorum kızım 6 yaşında uzun süren oksurukleri oluyor ıge testi 350 cıkmıştı uzayan böyle oksürüklere alerjik bronşit diyoruz dedi bir defa 6 aylıkken ventolin buhar kullandık daha sonra böyle uzayan oksürük için alerset vermişti doktorumuz şimdi son 2 hastalığında ventolin surup erdostin aerıus verdi ilkinde gecmişti ama bu son öksürükte yok aynı ilaçlar yine azaldı ama  geçmiyor birde göğsünde ıslık hıylama gibi bir ses nebulizatör ventolin pulmucort verdi 6 gun yine hıylama bitmiyor ateş yok iştah kaybı yok yani hasta görünümü yok koşunca oksürük artıyo öyle her hastalandığında ilaç şurup veren anne değilim hocam bal limon zencefil ama uzuyor bitmiyor bizim öksürük fikrinizi almak istedim bu alerjik olabilirmi sizce niye uzuyor bizim öksürük böyle

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2018 Saat 19:05
Allerji ile alakasi yok… Turk doktorlari HER oksurene, Allerji derler... Eskiden her oksurene Astim derlerdi,
degisen bir sey yok, simdi "allerji" deyip gene ayni Astim ilaclarini dayiyorlar. Bunlar boyle sahtekarlar!!
Bazi viruslar bu sekilde uzun sureli oksuruk yaparlar..
Yastigini yukseltin, Limonlu bal verin ve bas ucuna; her aksam 2 damla ColdMix damlatin.. 
O ilaclarin TAMAMINI kesin!!!  Hele Pulmicort, sakin kullanmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat