Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Erkek cocukların tuvalet uygulaması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60792
Tarih: 21 Haz 2025 Saat 16:25

Konu: Erkek cocukların tuvalet uygulaması
Mesajı Yazan: ecetunaçağla
Konu: Erkek cocukların tuvalet uygulaması
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2018 Saat 20:21
Hocam iyigünler. Yine sizin bilginize ve tecrübenize danışmak istedim. Tr de dr lar erkek çocukların ayakta tuvalet yapmaması gerektigi oturarak ciş yapmaları gerektigini aksi takdirde prostat vs hastalıklarının oldugunu söylüyorlar. Ben bir arastırmada okumustum. Amerikada yapılan bir calısmada. Ayakta ya da oturarak çiş yapmanın bir farkı olmadığı yazıyordu. Acaba hangisi doğrudur. Ben oğluma ayakta kendi basına tuvalet yapmayı öğrettim. Simdi bana etraftan oturtarak yapmam gerektigi söyleniyor. Sizin bu konudaki yorumunuz benim için daha değerli.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2018 Saat 00:46
Turk doktorlarinin soyledigi HICBIR SEYE inanmayin... 
Son 10 seneden beri, uygulanan (sozum ona) Saglik Reformlari yuzunden, akli basinda kimse, Tibbiye'ye
 girmiyor…. Tip fakultelerine, boyle  geri zekali kimseleri dolduruyorlar.. 
Benim yazdiklarimi okuyun ve kendi kendinizin doktoru olmaya gayret edin... 
Bu Turk doktorlarina muhtac olmamaya bakin. Allah yardimciniz olsun... 

Mesajı Yazan: ecetunaçağla
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2018 Saat 13:22
Hocam butun yazılarınızı okudum ama bu konuyla ilgili hatrlayamadm yazınız var mıydı. Ara ara açıp tekrar okuyorum keske bir kitabınız olsada el altında sık sık bakabilsek. Bu konu ile ilgili yazınız varsa başlığını bana atabilir misiniz. Yazınız yoksa da konu ile ilgili düşünceniz nedir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2018 Saat 18:34
Boyle bir "KONU" yokki, dusuncem olsun... 
Tipik bir Turk doktor uydurmasi… 
Ilk sayfadaki YAZARLAR kismindaki makalelerimi okuyun, cogu bu sekil uydurmalara karsi yazilmislardir. 
Yok; "Havuza girecek cocuklara doktor raporu gerekirmis…" Yok, "Klimali evlerde Kombi kullanilmazmis.."
Yok; "yuttugumuz sakizlar nereye gidiyormus?.." (Ahmak , daha Sakiz ile Jiklet arasindaki farki bile bilmiyor.)
Okuyun, cok eglenirsiniz.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat