Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak arkasında sertlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60787
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 15:11

Konu: Kulak arkasında sertlik
Mesajı Yazan: Gulnur
Konu: Kulak arkasında sertlik
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2018 Saat 09:32
Merhaba,

Kızımda (33 aylık) daha önce de kulağının arka kısmında sertlik oluşmuştu ve bu viral enfeksiyonun akabinde oluşmuştu. O zaman doktoru bunun olabileceğini ve zamanla geçeceğini iletmişti ancak bu sertlik çok uzun süre geçmedi. Büyümedi, hatta epey küçüldü diyebilirim ama tamamen yokolmadı. Ben her doktor kontrolünde bunu kontrol ettirdim, sorun olmadığı söylense de, kafam hep orada olduğundan ara ara kontrol etmeye devam ettim. Dün, tekrar kontrol ettiğimde elime yine bir şişlik geldi. Kıkırdak gibi, küçük birşey ama ele gelebiliyor. Şu anda herhangi bir hastalık geçirmiyor, yakın zamanda da geçirmedi. Bunun nedenini artık çok merak ediyorum ve neden çıktığına anlam veremeiyorum. Geceleri, son 7-8 aydır da hep terler kızım. Bu şişlikle gece terlemeleri hep kötü hastalıkları işaret ediyor. Bana yardımcı olur musunuz? Bu neden oluşuyor olabilir.

-------------
Gulnur Burali

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2018 Saat 18:57
Lenf bezleri ile ilgili yazilarimi okuyun... 80 milyona tek tek anlatamam... Zira konu uzun..

Mesajı Yazan: Gulnur
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2018 Saat 23:43
Evet okudum zaten hep okuyorum ancak yazılarınızda hareketli şişlik olursa korkulmaması gerektiği yazıyor. Bizdeki şişlik hareketli değil. Bu sebeple sormuştum, doktora götürmeli miyim diye.

-------------
Gulnur Burali

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2018 Saat 02:39
"o" sadece arazlardan biri!!!  Birbirine ve alt dokuya yapisik olmalari da SART.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat