Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gecmeyen dokuntu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60489
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 00:06

Konu: Gecmeyen dokuntu
Mesajı Yazan: nevin53
Konu: Gecmeyen dokuntu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2018 Saat 14:18
Merhaba hocam sizi tekrardan rahatsiz ediyorum.Hocam yegenimin ayak  bileklerinden kalcasina kadar dokuntuler olustu.20 gun once.Sizin maillerinizi okdudugumda sinek isirigina benzettik cunku bazi yerlerde sislikler vardi.Fenisitil jel surduk.Gerci dokuntu olan yerlerde kasinti yok.Resim gondermeye calisiyorum insallah basariririm.Dr a goturduk zyrtec damla ketoral surup urederm krem dermison losyon verdiler.Kullanin 20 gun sonra getirin gecmezse tahlil yapalim dediler.Sizinde fikrinizi almak istedik hocam.Resim yukleyebilirsem yardimci olursaniz cok seviniriz.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2018 Saat 14:40

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2018 Saat 14:43

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2018 Saat 14:57
Hocam dokuntuler hep ayni yerde cok az kollarinda var.Bacak ve kalcadaki dokuntuler artmiyor ama bazen sönüyor bazen tekrar canlaniyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2018 Saat 18:50
Sinek isirigi, Fenistil jel surun... 

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2018 Saat 14:20
Cevabiniz icin cok tesekkur ederiz Hocam.Fenistil jeli gerektigi kadar kullanacagiz.Bu yaz galiba cok kullanacagiz gibi gorunuyor .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2018 Saat 19:08
Olmamasi icin, Off sprey veya SinKov gibi urunleri kullanin, hicbir zararlari yoktur.
Bu ilaclar yeni ciktiginda, tipik Turk doktorlari, bu ilaclarin sinekleri oldurdugunu zannediyorlar ve bu ilaclara
 ShellTox muamelesi yapiyorlardi, bu doktorlardan, hala piyasada kalanlar olabilir, aman sakin onlara
 inanmayin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat