Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kilo almiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60437
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 21:11

Konu: Kilo almiyor
Mesajı Yazan: Figen GÜLEN
Konu: Kilo almiyor
Mesaj Tarihi: 24 May 2018 Saat 17:33
İyi günler hocam, oglum 1 hafta sonra 8 aylık olacak. Doğum kilosu 3.200. İlk 5 ay kilo alımı çok iyi gidiyordu. 5 aylık olduğunda 9.300kg ulaştı. AraDan 4 ay geçti nerdeyse hiç kilo almadı şu an 9. 500kg. Anne sütu alıyor. Ek gıdaya başladık fakat pek iştahlı değil.geçmiş yorumlara baktım ama buna benzer pek bişey bulamadim. İlk baslarda endişe etmedim normal olabilir dedim fakat çok fazla kilo alırken birden hiç kilo almamasi ve bunun 4 ay sürmesi beni endişeye düşürdü. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2018 Saat 18:50
ASIRI kilo alan her bebek, bir muddet sonra, kilo alimini durdurur..
Durduramazsa; OBEZITE olusur!!! 
9,5 kilo: 11,5 aylik kilosudur!!!!!!!!!!

Mesajı Yazan: Figen GÜLEN
Mesaj Tarihi: 24 May 2018 Saat 19:34
Teşekkür ederim hocam. Bu tür konularda çevrenin sözleri ister istemez acabaya sürüklüyor korkutuyor. Bu arada oğlum grip geçiriyor ve büyük ihtimal kulağı ağrıyor. Gece ve gündüz uyku yok ağlıyor ve kulağına dokununca ağlıyor. Geçeceğini bildiğim için Dr.a götürmemistim ama evdekiler başımın etini yediler. Dr.a gittik kulağı kızarmış dedi. İburamin zero burun icin ismini bilmedigim bi sprey ve kulak damlasi verdi. Hiç birini kullanmadım. Bu konuda da bana çok kiziyor evdekiler ama dinlemiyorum.  Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar. Öksürük ve ateş yok burnu tıkalı değil ama ben bugünden itıbaren illadin damla vermeye başladım. Serum fiz. Yapıyorum. Yapmam gereken başka bişey var mı hocam. Hastalık başlayalı 1 hafta oldu. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2018 Saat 04:31
   "...Erkek cocukta kulak agrisi cok tehlikeli olur ilerde kisir olur diyorlar..."
Cidden cok komik!!!  Nasil bir baglanti kuruyorlarsa artik!! 
Iliadin damladan sonra, Serum fiz damlatirsaniz, Iliadin'in etkisi azalir. 
Iliadin'den once, burun temizligi icin SF kullanabilirsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat