Kadir hocam oğlum 1 yaşında . 3- 4 gün öncesi öksürük başladı. Hafif ateşle beraber. Ama genel durumu iyiydi. Gece sabaha kadar hep ateş devam etti müdahale etmedik sizden öğrendiğimiz için. Ertesi gün de yine ateş öksürük ve su gibi burun akıntısı başladı. Burun akıntısı su gibi olduğundan hastalığın yeni başladığını anladık. Serum fizyolojik ve bal limon uyguladım. Aslında genel durumu da fena sayılmazdi ama çok hızlı nefes alıp vermeye basladi. Dakikada 45 50 yi buldu. Istahsiz olduğu için ağız kokusu vardı evet ama tarifinizde ki gibi les bir koku değil. Solunum bizi endiselendirince acile gittik. Dr bogazlarinin kötü olduğunu söyledi ve reçete yazdı. Bi anlik gaflet sonucu kendimizi buhar odasinda bulduk. 'Yeni açılmış buhar Odası'da. . Öncesinde siringa ile bişey icirdi hemşire ardından 10 dk buhari yüzüne tutun dedi. Tabi biz buhari yüzüne hiç tutmadik, dakika bitince de ayrildik. Reçete de günde 3 kez parol 1 kez paranox s fitil, burun spreyi ve klamen 12 saatte bir . Elbette hiç birini kullanmadik. Fakat eve geldikten sonra ve bugün gün boyunca oğlum kafasını kaldiramadi. Öksürük inanilmaz arttı , her oksurusunde sanki 2 3 kişi birden oksuruyormus gibi ince kalın bir öksürük şekli. Keh keh gibi bir ses. Gözler sulandi burun feci akiyor. Ateşi de 37 bucugu gecmiyor. Su bile iciremeyince klamen yarım ölçek verdim. Solunum da dakika da 40 civarı. Klamen vermekle doğru mu yaptım emin olamadim hocam.. Solunum hızlı olmasa hiç vermeyecektim .. Saygılar hocam
------------- cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|