Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Klamer şurup

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59791
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 13:41

Konu: Klamer şurup
Mesajı Yazan: Ozdenoz
Konu: Klamer şurup
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2018 Saat 12:47
İyi günler kadir bey .2yaşındaki kızımı gece ve sabah oluşan öksüğü için .dr a götürdük. 3aydır geçmeyen geniz akıntısı.zaman zaman balgam ve kusmanın da eşlik ettiği gece öksürükleri bizi biraz korkuttu.doktorumuz deloday ,umca ve rhinfad sprey verdi ancak tedavinin 3.gününde kızım grip oldu sanırım burun akıntısı ,hapşırık,öksürük başladı .3aydır önerilerinizi uyguluyorum aslında kısmen . Dr umuz bugün de sağ akciğerinde hırıltı duyduğunu söyledi ve klamer şurup ve ventolin şurup verdi. Antibiyotik kullanmak çok istemiyorum.öneriniz nedir? Teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2018 Saat 19:27
Baska doktor bulun.................
Belliki, sahtekarin teki!!  
Siz  bir cocuga: "deloday ,umca' gibi ilaclari verirseniz, tabiiki cocuk daha kotu olur..
SAKIN, oksuruk durumlarinda, Deloday dahil, hicbir allerji ilacini kullanmayin.. Verilen; BUTUN allerji ilaclari, akintiyi
koyulastirarak, hiriltilara sebep olurlar.
Umca'nin ustunu bir okuyun bakalim, ne kadar ALKOL (Etanol) varmis.. Ufak bir Tekirdag Rakisi alsaniz,  ayni etkiyi,
daha ucuza getirirsiniz!!  Cocugu  simdiden, Alkolik yapiyorsunuz... 

O doktorun soyledigi hicbir seye inanmayin... gelen her hastaya ayni sacmaliklari soyluyorlar. 
"Sahtekarligin 1. ve 2. Safha"  ilaclarini vermis!!!  Sahtekarligin 3. Safhasi icin sizi bekliyor!!!

Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve oksuruk nedeni ile doktora gitmeyin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat