Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İlliadin işe yaramazsa

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59321
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 05:50

Konu: İlliadin işe yaramazsa
Mesajı Yazan: Zorannelik
Konu: İlliadin işe yaramazsa
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2017 Saat 23:01
Grip sonrası kulak ağrılarında önerileriniz doğrultusunda illiadin damla 2"2 şeklinde 3 gün kullanıyoruz sayin hocam. Baş arkada her damlatılan tarafa 5er dakika yatırarak.

Ancak bu sefer illiadin damlattiktan sonra 1 saat geçti ağrı hala geçmedi calpol vermek zorunda kaldık. 3 gün illiadine devam edeceğiz ancak daha önceki maillerinizde grip sonrası kulağa vuran agriysa illiadin anında ağrıyı keser demiştiniz eğer ağrı gecmiyorsa bu kulak ağrısı grip sonrasi değil de başka sebepli bir ağrı olabilir mi? 
Bir de illiadin ağrıyı gecirmedi calpol vermiştim 2 saat sonra yine kulağım diye inleterek uyandı sadece ağlıyor kulağını tutuyor uyuyamiyor gecsyi geçirmek adına ne yapabiliriz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 04:25
Ingilizce anlatsam, daha iyi mi anlarsiniz????

Cocuk SIRT USTU yatacak....  Her bir tarafa damlatildiktan sonra, bas o tarafa cevrilecek ve 1-2 dakika
beklenecek...
Bu tarifi; nasil oyle sapitarak anliyorsunuz ki???  

Mesajı Yazan: Zorannelik
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 09:47
"başı arkada" dedim diye bu cümleden çocuk ayakta başını arkaya iterek damlattigimiz anlamıni cikarmissiniz sanırım. Sizin anlattiginiz şekilde çocuk sırt üstü yatıyor ve yine sizin anlattiginiz gibi başı sırtına göre biraz daha aşağıda kalacak şekilde damlatiyoruz. 

Asıl benim soruyu İngilizce sormam icap ediyor, bu soruyu böyle sapitarak anladiginiza göre.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat