Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş halsizlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59316
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 10:09

Konu: Ateş halsizlik
Mesajı Yazan: TUUUB
Konu: Ateş halsizlik
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2017 Saat 18:26
Kadir bey merhaba kızım56 aylık 13-14 kg. İki gün önce okulda ateşlendi. Ateş düşürücü vermemize rağmen ateş inmedi. Halsiz ve iştahsız. Ateşi düşmüştü şimdi yine çıkıyor gibi Dili bu sabah hafif pas rengindeydi. Bütün akıntısı başladı su renginden sarıya döndü. Akıntı var sanırım öksürük de başladı. Serum fiz. Yaptım sıvı almasını sağlıyoruz. Bütün gün uyudu genelde. Hiç bu kadar uzun sürmemişti hastalığı. Doktora götürmeli miyim ?kilo kaybı oldu sanırım. Birşey yemiyor.ne önerirsiniz?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2017 Saat 20:02
Ateşi çıktı cildinde isilik gibi kabarmalar oldu ateş düşürücü vermeli miyim?kızarıklıklar normal Kadir bey?öksürük rahatsız ediyor

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 13:57
https://i.hizliresim.com/JO5EOB.jpg

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 14:00
https://i.hizliresim.com/zJWEJD.jpg

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 14:04
Kadir bey karın kısmı döküntü dolu boyun. Yüzbacaklardada var en çok gövdesi yani karın Bölgesi lütfen ne yapmalıyım

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 18:23
Öksürük arttı rahatsız ediyor Kadir bey döküntü sırtında da var ateşi yine yükselmeye başladı ne yapmalıyım lütfen cvp bekliyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2018 Saat 19:42
Sicak-buharli banyo yaptirin, sonunda da kese yapin..
Serin tutun. 
Ates ile ilgili makaleleri okuyun. 

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2018 Saat 07:01
Gece boyu kaşındı öksürük uyutmadı sabaha doğru bir ara dört kez arka arkaya bir zaman sonra üç kez arka arkaya hapşırdı tahlil yaptırmalı mıyım

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2018 Saat 10:40
Doktora gittik kızıl dedi. Atarak,augmentin 400/57,mukotik verdi. Bİrde otrivit burun damlası antibiyotiksiz geçmez dedi. İlaçları kullanmalı mıyım doktor bey

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2018 Saat 15:33
Ateşi hala var müdahale etmedim sürekli öksürük var rahatsız oluyor halsiz ve iştahsız. Kaşıntı olduğu için yarım ölçek atarak şurup verdim. Bu ilaçların faydası yoksa ne yapmalıyız kadir bey

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2018 Saat 15:46
Doktora bey strepA testi yapılmadı. Agumentin bir ölçek verdik. Antibiyotik 12 saatte işe yaramazsa değişilin 6.3.3 yptırmalı mıyız?aile hekimi yapar mı bu testi ve iğneyi?gittiğimiz doktora desek büyük ihtimali tersler benden iyi mi biliyorsun diye?antibiyotikkeselim mi doğru yolu lütfen gösterin.

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2018 Saat 18:21
Dikkatimi çeken şey arada hapşırıyor alerji hapşırması gibi daha önce böyle hapşırmıyordu

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2018 Saat 14:28
Kadir bey augemntin 3doz aldı bugün keyfi iyi döküntü geçmedi. Deposilin 6.3.3 yaptıralım mı aile hekimi yapar mı?böbrek hasar görüpgörmediğini nasıl anlarız hangi test tahlil yaptırmalıyız?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2018 Saat 19:38
Deposilinlik bir durum olsa idi; Ilk Augmentin'den 12 saat sonra her sey duzelirdi..
Demekki, Viral bir hastalik ve onun dokuntusu.   
Bobrek ile ne alaka!!!  
Bobrek hastaliklarinda ilk araz, ayaklardaki odemdir. Hasta; terlik veya ayakkabisini giyemez. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat