Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

? (Atarax surup)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57874
Tarih: 24 Nis 2025 Saat 12:41

Konu: ? (Atarax surup)
Mesajı Yazan: Yagmur deniz
Konu: ? (Atarax surup)
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2017 Saat 13:13
Iyi günler Kadir hocam.Öncellikle bizleri bilgilendirdiginiz için size cok teşekkür ederim.Size bir kaç sorum olcakti. 1.Atarax şurup cocuklar icin olani ayri mi yoksa aynimi?Tablet olanindan cocuga verilir mi?Yoksa sadece şurup olanindan mi öneriyorsunuz?Oglum 2 ay önce 5 yasina girdi.Kilosu 14.Gece uykusunda aglamalari var,diş gicirdatma ve hafif kekeliyor,ilk kelimenin ilk harfinde takiliyor.Bunlardan dolayi sizden öğrendiklerimden yola cikarak atarax vermek istiyorum. 2. Hocam bir de oğlumun yaklasik 2 ay önceki hastaligindan sonra öksürüyü tam geçmedi.Ama sadece agladiginda öksürüyor.Gün boyu hiç öksürmüyor.Bu normal mi? 3. Oglum yaklasik 9 aydir tirnağini kopariyor.Ona nasil yardimci ola bilirim?Bir yasinda küçük kizim var.Sanirim kizimdan sonra oğlumu ilgisiz biraktiğim icin böyle oldu.Tekrardan ilgi,şefkat göstersem vazgeçer mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2017 Saat 19:33
Atarax surup, cocuklar icin, tableti eriskinler icin...  Her ikiside, hangisini cocuk daha rahat alabiliyorsa,
verilebilir.. MUHIM  olan, doz ayarlanmasidir!! Kilo basina(en fazla) 2mg./gun verilir.. 
Sizin icin; Gunluk doz:(en fazla)28mg'dir. Yani: 2x 1 olcek veya yarim tablet verilebilir. 
Sizde sadece gece gerek olacagi icin, yatmadan once bir defa; 1 olcek veya yarim tablet verebilirsiniz. 
Evet, gordukleriniz, biraz kiskancliga bagli arazlar.. 

Mesajı Yazan: Yagmur deniz
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2017 Saat 21:55
Allah sizden razi olsun Kadir hocam.Emeğiniz için çok teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat